Пишніше не буває: для цього омлету вам не знадобиться ні мука, ні сковорода
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2262
![Омлет вийде мегапишним та ситним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/d6/d48fa445-dd1df0f9df495953507f67c3a2c17d6c.jpg?v=8013_1)
Хоч щодня готуватимете — не набридне
Ароматний пишний омлет — найпопулярніша страва на сніданок, яка готується за лічені хвилини. Якщо звичний омлет на сковороді набрид, пропонуємо приготувати пухкий і ніжний омлет із сиром у духовці.
Простим рецептом смачного сніданку ділиться "1 хвилина". Щоб омлет вийшов пишним, не перебивайте яйця з молоком просто змішайте їх до однорідного стану. А для насиченого смаку можете додати за бажанням ковбасу, гриби, перець, томати чи інші інгредієнти. Готуємо та насолоджуємося!
Як приготувати омлет у духовці
Необхідні інгредієнти:
- яйця – 8 шт.;
- молоко – 400 мл;
- твердий сир – 50 г;
- вершкове масло – 30 г;
- сіль, перець – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця збиваємо в глибокій мисці, додаємо сіль, перець та молоко. Усі ретельно перемішуємо до однорідного стану.
- Твердий сир натираємо на дрібній тертці, додаємо до отриманої яєчно-молочної суміші. Все перемішуємо за допомогою вінчика.
- Дно та стінки форми для випічки змащуємо вершковим маслом, відправляємо у форму отриману яєчну масу та випікаємо омлет у розігрітій духовці при температурі 190 градусів 30-35 хвилин.
Готовий омлет за бажанням прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і разом із пікантною кавою подаємо до столу.