Пишніше не буває: для цього омлету вам не знадобиться ні мука, ні сковорода

Читать на русском
Автор
2262
Омлет вийде мегапишним та ситним
Омлет вийде мегапишним та ситним. Фото 24 канал

Хоч щодня готуватимете — не набридне

Ароматний пишний омлет — найпопулярніша страва на сніданок, яка готується за лічені хвилини. Якщо звичний омлет на сковороді набрид, пропонуємо приготувати пухкий і ніжний омлет із сиром у духовці.

Простим рецептом смачного сніданку ділиться "1 хвилина". Щоб омлет вийшов пишним, не перебивайте яйця з молоком просто змішайте їх до однорідного стану. А для насиченого смаку можете додати за бажанням ковбасу, гриби, перець, томати чи інші інгредієнти. Готуємо та насолоджуємося!

Як приготувати омлет у духовці

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 8 шт.;
  • молоко – 400 мл;
  • твердий сир – 50 г;
  • вершкове масло – 30 г;
  • сіль, перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця збиваємо в глибокій мисці, додаємо сіль, перець та молоко. Усі ретельно перемішуємо до однорідного стану.
  2. Твердий сир натираємо на дрібній тертці, додаємо до отриманої яєчно-молочної суміші. Все перемішуємо за допомогою вінчика.
  3. Дно та стінки форми для випічки змащуємо вершковим маслом, відправляємо у форму отриману яєчну масу та випікаємо омлет у розігрітій духовці при температурі 190 градусів 30-35 хвилин.

Готовий омлет за бажанням прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і разом із пікантною кавою подаємо до столу.