Фантастично смачно і неймовірно дешево: ви приготуєте цей салат лише з чотирьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 52962
![Простіше цього рецепту ви не знайдете](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/8a/53b4c006-b0ef48aa7674cfc0c80c1be99f7048ab.jpg?v=8286_1)
Рецепт, який заощадить вам гроші без втрати смаку
Здається, що близьких та друзів апетитними салатами не здивувати. Їхніх рецептів вже настільки багато, що нове придумати неможливо.
Однак ми з "Фокусом" пропонуємо рецепт фантастично смачного салату з того, що знайдете у холодильнику. Готується він швидко з того, що є у холодильнику. Попри простоту, страва буде гідно оцінена домочадцями та гостями.
Як приготувати салат з грибами та горошком
Інгредієнти:
- велика цибулина – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- консервований горошок – 100 – 150 г;
- свіжі печериці — 300 — 400 г;
- майонез — 2 — 3 ст. л.;
- сіль, перець – до свого смаку;
- рослинна олія — 3 — 4 ст. л. для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Обсмажуємо овочі на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності. Даємо охолонути.
- Печериці миємо, нарізаємо довільними шматочками та обсмажуємо на сковороді до готовності. Залишаємо остигати.
- У салатник викладаємо підготовлені цибулю з морквою та гриби. Солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо. Готовий салат відправляємо на пару годинників в холодильник, щоб він просочився.
Якщо залишилося небагато салату, збережіть його правильно. Так ви заощадите свій бюджет.