Усього 10 грамів цього продукту врятує грошове дерево від в’янення та загибелі

Читать на русском
Автор
2952
Грошове дерево, або як його ще називають — товстянка
Грошове дерево, або як його ще називають — товстянка. Фото Freepik

Улюблена рослина знову зміцніє і зацвіте

Товстянка, або як її ще називають — грошове дерево, не є примхливою кімнатною рослиною. Однак навіть їй необхідний правильний догляд у зимовий час.

Особливо важливий догляд у випадках, коли потрібно, щоб грошове дерево активно росло, зміцнювалося і, зрештою, розквітало. У січні потрібно удобрити товстянку простим засобом, приготування якого займає лише декілька хвилин. Про це пише ukr.media.

Чим і як удобрити грошове дерево

Для кращих результатів краще використовувати звичайні дріжджі, які продаються у брикетах. Розчин на їхній основі дає найкращий ефект.

Рецепт підгодівлі для товстянки

У 2 літрах теплої води розчиніть 10 г дріжджів. Також додайте зовсім небагато цукру. Ретельно перемішайте розчин, потім залиште проти ночі. За цей час він настоїться, і ви можете спокійно полити грошове дерево.

Застосовуйте розчин раз на два тижні. Якщо залишиться зайва рідина, її можна використовувати для поливу інших кімнатних рослин.

Раніше ми писали, 5 грамів якого інгредієнта допоможе петунії продовжити життя. У складі цього розчину немає агресивних компонентів для квітки.