Рослина, яка приносить гроші: чим полити грошове дерево для пишного цвітіння

Читать на русском
Автор
91987
Грошове дерево ще називають товстянкою
Грошове дерево ще називають товстянкою. Фото Freepik

Удача відвідає тільки тоді, коли грошове дерево красиво зацвіте

Товстянка, також відома як грошове дерево, має неабияку популярність серед українців. Ця кімнатна рослина завжди має доглянутий вигляд і не вимагає зайвої уваги. Її розміщують в оселі не лише для покращення інтер’єру, але й з надією на залучення багатства.

Багато хто вірить, що товстянка здатна залучити до родини фінансовий добробут. Це можливо лише в тому випадку, якщо грошове дерево здорове та пишно цвіте. Про це пише radiotrek.

Чим підгодовувати грошове дерево

Використовуйте аспірин. Для приготування розчину розведіть одну таблетку аспірину, попередньо подрібнену на порошок, в одному літрі води. Рослину слід поливати цим розчином під корінь, краще після звичайного поливу або обприскування ґрунту в горщику. Важливо врахувати, що підгодовування товстянки аспіриновим розчином слід проводити лише 3 рази на місяць.

Ацетилсаліцилова кислота сприяє покращенню здоров’я грошового дерева, збагачуючи його корисними речовинами. Коли товстянка отримує навіть невелику кількість кислоти з аспірину, вона піддається стресу, що сприяє процесу утворення потомства.

Раніше ми писали, як правильно доглядати кімнатні рослини взимку. Важливо знати про п’ять моментів.