Економні чехи часто обідають цим супчиком: пікантності додадуть два простих продукти

Читать на русском
Автор
4627
Супчик вийде не лише пікантним, а й корисним
Супчик вийде не лише пікантним, а й корисним. Фото recepty.znaj.ua

Таким супом близькі будуть обідати із задоволенням

Якщо звичні супи вже набридли, пропонуємо здивувати близьких і "перенестись" до Чехії. Давайте сьогодні приготуємо пікантну страву по-чеськи.

Якщо ви вважаєте, що приготувати такий суп дорого, то помиляєтесь. Всі інгредієнти ви точно знайдете у себе в холодильнику. До речі, пікантності страви за рецептом recepty.znaj.ua додадуть два простих продукти — яйця та часник. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати.

Як приготувати м’ясний суп по-чеськи

Інгредієнти:

  • свинина — 400 г;
  • вода — 1,5 л;
  • картопля — 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • часник — 3 зубчики;
  • яйце — 1 шт.;
  • лист лавровий — 1 шт.;
  • хліб житній — 1-2 шматочки;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • олія — для обсмажування;
  • петрушка свіжа — 6-7 гілочок.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо миємо, відправляємо в каструлю з водою, доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист і варимо м’ясо на повільному вогні під кришкою до готовності. Після того дістаємо м’ясо, нарізаємо шматочками та відправляємо назад в каструлю.
  2. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками.
  3. Очищену цибулю нарізаємо кубиками, обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору, солимо, перчимо, додаємо пропущений через прес часник і обсмажуємо до появи характерного аромату часнику.
  4. Хліб нарізаємо невеликими шматочками та підсмажуємо на сухій сковороді протягом 4-5 хвилин.
  5. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо в каструлю. Варимо суп до готовності.
  6. У суп додаємо обсмажену цибулю з часником, збите яйце, спеції на свій смак і дрібно нарізану петрушку. Доводимо суп до кипіння та знімаємо з вогню. Подаємо з підготовленими сухариками.

А якщо хочете дізнатися, як зігріваються на Закарпатті, приготуйте ситний боб левеш. Він і зігріє, і наситить.