Економні чехи часто обідають цим супчиком: пікантності додадуть два простих продукти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4627
Таким супом близькі будуть обідати із задоволенням
Якщо звичні супи вже набридли, пропонуємо здивувати близьких і "перенестись" до Чехії. Давайте сьогодні приготуємо пікантну страву по-чеськи.
Якщо ви вважаєте, що приготувати такий суп дорого, то помиляєтесь. Всі інгредієнти ви точно знайдете у себе в холодильнику. До речі, пікантності страви за рецептом recepty.znaj.ua додадуть два простих продукти — яйця та часник. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати.
Як приготувати м’ясний суп по-чеськи
Інгредієнти:
- свинина — 400 г;
- вода — 1,5 л;
- картопля — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник — 3 зубчики;
- яйце — 1 шт.;
- лист лавровий — 1 шт.;
- хліб житній — 1-2 шматочки;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- олія — для обсмажування;
- петрушка свіжа — 6-7 гілочок.
Спосіб приготування:
- М’ясо миємо, відправляємо в каструлю з водою, доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист і варимо м’ясо на повільному вогні під кришкою до готовності. Після того дістаємо м’ясо, нарізаємо шматочками та відправляємо назад в каструлю.
- Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками.
- Очищену цибулю нарізаємо кубиками, обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору, солимо, перчимо, додаємо пропущений через прес часник і обсмажуємо до появи характерного аромату часнику.
- Хліб нарізаємо невеликими шматочками та підсмажуємо на сухій сковороді протягом 4-5 хвилин.
- Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо в каструлю. Варимо суп до готовності.
- У суп додаємо обсмажену цибулю з часником, збите яйце, спеції на свій смак і дрібно нарізану петрушку. Доводимо суп до кипіння та знімаємо з вогню. Подаємо з підготовленими сухариками.
А якщо хочете дізнатися, як зігріваються на Закарпатті, приготуйте ситний боб левеш. Він і зігріє, і наситить.