Попросять добавки навіть любителі м’яса: смачний суп-пюре зі звичайного горошку

Читать на русском
Автор
2789
Суп вийде смачним, швидким, легким та ситним
Суп вийде смачним, швидким, легким та ситним. Фото vkusnoo.com.ua

Ідеальний рецепт для зайнятих

Якщо ви вважаєте, що перші страви – це нудно та несмачно, значить, ви ніколи не куштували крем-суп. Пікантний смак, ніжна текстура точно нікого не залишать байдужими.

Сьогодні пропонуємо приготувати незвичайний крем-суп із зеленого горошку. Ця запашна страва сподобається вам ще до того, як ви спробуєте. А спробувавши ложку, точно з’їсте до останньої ложки

Як приготувати суп-пюре із зеленого горошку

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • коренева селера – 100 г;
  • вода – 1 л;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • заморожений зелений горошок (якщо сезон – свіжий) – 400 г;
  • гілочка чебрецю, гілочка м’яти — для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. Цибулю, моркву та корінь селери чистимо і тонко нарізаємо. Також нарізаємо і селеру.
  2. Підготовлені овочі відправляємо у каструлю з водою, ставимо на вогонь, додаємо лавровий лист та варимо протягом 15 хвилин на повільному вогні.
  3. Через вказаний час дістаємо лавровий лист і додаємо зелений горошок. Варимо протягом 5 хвилин і вимикаємо вогонь.
  4. Прямо в каструлі перебиваємо суп занурювальним блендером до однорідного стану і солимо.

Готову страву розливаємо по тарілках, прикрашаємо гілочкою чебрецю та м’яти й разом із цибульним хлібом подаємо до столу. Смачного!