Попросять добавки навіть любителі м’яса: смачний суп-пюре зі звичайного горошку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2779
Ідеальний рецепт для зайнятих
Якщо ви вважаєте, що перші страви – це нудно та несмачно, значить, ви ніколи не куштували крем-суп. Пікантний смак, ніжна текстура точно нікого не залишать байдужими.
Сьогодні пропонуємо приготувати незвичайний крем-суп із зеленого горошку. Ця запашна страва сподобається вам ще до того, як ви спробуєте. А спробувавши ложку, точно з’їсте до останньої ложки
Як приготувати суп-пюре із зеленого горошку
Інгредієнти:
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- коренева селера – 100 г;
- вода – 1 л;
- лавровий лист – 1 шт.;
- заморожений зелений горошок (якщо сезон – свіжий) – 400 г;
- гілочка чебрецю, гілочка м’яти — для прикраси.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Цибулю, моркву та корінь селери чистимо і тонко нарізаємо. Також нарізаємо і селеру.
- Підготовлені овочі відправляємо у каструлю з водою, ставимо на вогонь, додаємо лавровий лист та варимо протягом 15 хвилин на повільному вогні.
- Через вказаний час дістаємо лавровий лист і додаємо зелений горошок. Варимо протягом 5 хвилин і вимикаємо вогонь.
- Прямо в каструлі перебиваємо суп занурювальним блендером до однорідного стану і солимо.
Готову страву розливаємо по тарілках, прикрашаємо гілочкою чебрецю та м’яти й разом із цибульним хлібом подаємо до столу. Смачного!