"Мамин" салат з’їдять найпершим навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
15824
Нереально ситна та смачна страва
Нереально ситна та смачна страва. Фото sigmatv.net.ua

Без цього салату не обійдеться жодне свято

Квасоля – відмінний інгредієнт багатьох страв. Ми готуємо з неї смачні супи та незвичайні котлети.

Сьогодні ми разом із "Господинькою" приготуємо чудовий салат "Мамин". Поєднання у ньому простих інгредієнтів утворює неймовірний смак. Лише кілька інгредієнтів, небагато часу, а скільки задоволення!

Як приготувати салат "Мамина" з квасолею.

Інгредієнти:

  • 450 г відвареної або консервованої квасолі;
  • 400 г обсмажених грибів;
  • 4 цибулини (350 г);
  • 3 — 4 моркви (200 г);
  • 250 г твердого сиру;
  • 5 середніх яєць;
  • 6 скибочок хліба;
  • майонез на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Гриби обсмажуємо, не забуваємо посолити, поперчити на свій смак. З консервованої чи відвареної до готовності квасолі зливаємо воду.
  2. Хліб нарізаємо маленькими квадратиками, обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яного кольору та викладаємо в окрему ємність.
  3. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо чверть кільцями, готуємо на сковороді до прозорості. Додаємо натерту на дрібній тертці моркву та обсмажуємо до готовності.
  4. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Так само нарізаємо і твердий сир.
  5. Усі підготовлені інгредієнти викладаємо в одну ємність, заправляємо майонезом та подаємо на стіл.

А щоб салат зберегти довше, дотримуйтесь кількох правил. Так ви заощадите гроші.