"Мамин" салат з’їдять найпершим навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15824
![Нереально ситна та смачна страва](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/aa/d7a1e4e3-f9513f9c60175d63117b86b324161aa6.jpg?v=2784_1)
Без цього салату не обійдеться жодне свято
Квасоля – відмінний інгредієнт багатьох страв. Ми готуємо з неї смачні супи та незвичайні котлети.
Сьогодні ми разом із "Господинькою" приготуємо чудовий салат "Мамин". Поєднання у ньому простих інгредієнтів утворює неймовірний смак. Лише кілька інгредієнтів, небагато часу, а скільки задоволення!
Як приготувати салат "Мамина" з квасолею.
Інгредієнти:
- 450 г відвареної або консервованої квасолі;
- 400 г обсмажених грибів;
- 4 цибулини (350 г);
- 3 — 4 моркви (200 г);
- 250 г твердого сиру;
- 5 середніх яєць;
- 6 скибочок хліба;
- майонез на свій смак.
Спосіб приготування:
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Гриби обсмажуємо, не забуваємо посолити, поперчити на свій смак. З консервованої чи відвареної до готовності квасолі зливаємо воду.
- Хліб нарізаємо маленькими квадратиками, обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яного кольору та викладаємо в окрему ємність.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо чверть кільцями, готуємо на сковороді до прозорості. Додаємо натерту на дрібній тертці моркву та обсмажуємо до готовності.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Так само нарізаємо і твердий сир.
- Усі підготовлені інгредієнти викладаємо в одну ємність, заправляємо майонезом та подаємо на стіл.
А щоб салат зберегти довше, дотримуйтесь кількох правил. Так ви заощадите гроші.