Ніхто не здогадається, що у страві немає м’яса: рецепт смачних та бюджетних котлет до посту
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2135
Секрет — у використанні консервованої квасолі
Ми розповідали, як приготувати дуже смачні пісні голубці. Тепер ділимось рецептом котлет, які виходять неймовірно смачними без усілякого м’яса та яєць.
Рецепт відмінно підійде і для посту, і навіть якщо просто хочеться смачно урізноманітнити своє меню. Як готувати такі котлети, розповіли на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Консервована квасоля – 600 г.
- Картопля – 250 г.
- Цибуля – 1 шт.
- Кріп – середній пучок
- Часник – 3 зубчики
- Куркума – 0,5 ч.л.
- Коріандр свіжомелений – 0,5 ч.л.
- Мускатний горіх – 1/3 ч.л.
- Сіль
- Борошно – 3 ст.л.
- Панірувальні сухарі (можна замінити на манку або борошно)
- Соняшникова олія для обсмажування
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо до готовності та розминаємо в пюре. Блендером перемелюємо консервовану квасолю, цибулину, пару зубчиків часнику.
- До отриманої маси додаємо пучок кропу і раніше підготовлену розім’яту картоплю. Також кладемо мелений коріандр, куркуму, мускатний горіх, сіль та борошно. Все перемішуємо до однорідності.
- Вологими руками формуємо котлети. Обвалюємо їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо на олії до скоринки.
До таких котлет чудово пасує грибний або томатний соус. А в м’ясні котлети дуже смачно буде додати яблуко. Ми розповідали, як та навіщо це робити.