Найдешевша риба буде смачнішою, ніж лосось: хитрий рецепт вечері за 15 хвилин

Читать на русском
Автор
27094
Така рибка — чудова основна страва
Така рибка — чудова основна страва. Фото cesmak.info

Виходить неймовірно смачно та поживно

Ми ділились незвичним рецептом маринаду для оселедця. Тепер розповідаємо, як можна дуже смачно запекти дешеву рибу, щоб вона була смачнішою, ніж дорога.

Завдяки цьому способу приготування рибка залишається неймовірно соковитою та смачною. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • 700 г очищеного минтая без голови
  • сіль, перець, сухі трави
  • 4 великих зубчики часнику
  • 1/2 лимона
  • 50 г вершкового масла
  • 4 ст. л. води

Спосіб приготування:

  1. Очистіть минтай від чорних плівок і відріжте голову і хвіст. Плавці можна залишити.
  2. Зробіть косі надрізи по обидва боки кожної рибини, посоліть, поперчіть і посипте сухими травами. Часник розімніть плоскою стороною ножа, не знімаючи лушпиння. Лимон наріжте часточками.
  3. Викладіть рибу в сковороду, змащену вершковим маслом. Розкладіть між рибинами і зверху часточки лимона.
  4. Влийте в сковороду воду, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні 7 хвилин. Переверніть рибу і тушкуйте ще 7 хвилин.

Для більш насиченого смаку можна додати в сковороду трохи оливкової олії. Подавайте таку рибку з гарніром або салатом. Ми розповідали, як приготувати особливо смачне картопляне пюре.