Смачніше, ніж шашлик: соковите м’ясо з картоплею на сковорідці

Читать на русском
Автор
16800
Чудовий варіант для ситного обіду чи вечері
Чудовий варіант для ситного обіду чи вечері. Фото 1000.menu

Смачна страва з доступних продуктів

Приходячи ввечері після важкого трудового дня, готувати вечерю не завжди хочеться. Як варіант, можна замовити доставку або приготувати щось нескладне, але теж смачне.

Одним із варіантів є смачний плов за 30 хвилин або запечене м’ясо з картоплею на сковороді. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Alina FooDee".

Як приготувати м’ясо з картоплею на сковороді

Інгредієнти:

  • м’ясо (свинячий ошийок) – 700 г;
  • картопля – 1 кг;
  • цибуля – 4 шт.;
  • часник — 1-2 зуб.;
  • сіль — за смаком;
  • чорний мелений перець – до смаку;
  • мелений коріандр – 1 ч. л. без гірки;
  • петрушка – невеликий пучок;
  • вершкове масло – 20 г.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо нарізати порційними шматочками.
  2. Обсмажити на сильному вогні до рум’яної скоринки та повної готовності, зняти зі сковороди.
  3. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити 2 хвилини до прозорості, перекласти до м’яса.
  4. Картоплю розрізати на 4-6 частин залежно від розміру, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти до інших продуктів.
  5. Дрібно нарізати петрушку та часник.
  6. М’ясо, картоплю та цибулю посолити, поперчити, додати мелений коріандр, петрушку та часник, акуратно перемішати й можна подавати до столу.

Раніше ми публікували рецепт найсмачнішого салату всього з чотирьох інгредієнтів. Салат виходить насиченим та пікантним.