![Дуже простий та смачний сніданок (зображення створено за допомогою ШІ)](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/4b/71bd38ae-7f2e36d370a5530638f0bdbaad4204bf.jpg?v=1956_1)
Поділимось з вами рецептом панкейків на сніданок
Панкейк — це тонкий млинець, який зазвичай подається на сніданок або полуденок. Панкейк можна приготувати з різних інгредієнтів, але найпопулярнішим варіантом є панкейк з бананом.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 банан
- 1/2 склянки борошна
- 1/4 склянки цукру
- 1/4 склянки молока
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1/2 чайної ложки солі
Приготування:
- Збийте яйця з цукром до однорідної маси.
- Додайте розм'якшене вершкове масло і перемішайте.
- Додайте банан і перемішайте.
- Додайте борошно, розпушувач і сіль і перемішайте до однорідної маси.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні.
- Вилийте трохи тіста на сковороду і обсмажте панкейк з двох сторін до золотистого кольору.
- Повторіть з рештою тіста.
Поради:
- Для більш ніжного смаку використовуйте стиглі банани.
- Якщо ви хочете, щоб панкейк були більш пишними, додайте в тісто 1/2 чайної ложки соди.
- Щоб панкейк були більш ароматними, додайте в тісто 1/2 чайної ложки ванільного екстракту.
Панкейки з бананом — це смачний і корисний сніданок, який не займе багато часу на приготування. Вони ідеально підходять для тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
Подаємо бананові млинці зі згущеним молоком за рецептом "Телеграфа".