Так млинці готують французи: старовинний паризький рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13371
![Секрет — у додаванні апельсинової цедри](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/72/6cd00f45-0481228cc213396e4040b4df2574e72e.jpg?v=1650_1)
Млинці виходять тоненькі та особливо апетитні
Ми розповідали, як приготувати смачний та простий торт "Чорний принц". Тепер ділимось старовинним французьким рецептом млинців.
Апельсиновий сік і цедра надають млинцям особливого аромату і ніжності. Рецептом французьких млинців поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- Борошно — 1 склянка
- Молоко — 0,5 склянки
- Цукор — 2 столові ложки
- Вода — 0,5 склянки
- Яйця — 2 штуки
- Розтоплене масло — 2 столові ложки
- Апельсиновий сік — 2 чайні ложки
- Апельсинова цедра — 1 чайна ложка
- Сіль — щіпка
Спосіб приготування:
- Борошно просіюємо, щоб воно збагатилося киснем. Змішуємо його з молоком, цукром, яйцями та маслом.
- Вливаємо воду та розмішуємо. Знімаємо з апельсина цедру, намагаючись не зачепити білу частину — інакше гірчитиме.
- Додаємо на останньому етапі приготування тіста апельсиновий сік і цедру. Додаємо також дрібку солі.
- Далі слід поставити тісто в холодильник на 20 хвилин. Смажимо тоненькі млинці на добре розпеченій сковороді з обох сторін до золотистості.
Млинці дуже смачно подавати з мандариновим варенням. Ми розповідали, як його приготувати.