Якщо вранці проспали: ці пишні млинці ви приготуєте, доки закипає чайник

Читать на русском
Автор
2719
Сніданок вийде незвичайним та ніжним
Сніданок вийде незвичайним та ніжним. Фото fayni-recepty.com.ua

Один інгредієнт — і млинці не впізнати

Яка б погода не була за вікном, повітряні та ніжні на смак оладки – це завжди чудова ідея для сніданку. Сьогодні ми поекспериментуємо та приготуємо млинці з бананами.

Такий смачний та ніжний сніданок ви приготуєте з "Файними рецептами" буквально за хвилини. Тільки використовуйте стиглі банани — і тоді млинці будуть більш солодкими та м’якими. З улюбленим напоєм вони не лише наситять, а й принесуть море задоволення. Саме тому вам захочеться готувати такі млинці на сніданок щодня.

Як приготувати бананові млинці

Інгредієнти:

  • 2 банани;
  • 1 яйце;
  • 50 мл молока;
  • 100 г борошна;
  • 100 г соняшникової олії для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Банани чистимо і нарізаємо шматочками.
  2. Молоко заздалегідь виймаємо із холодильника або нагріваємо, щоб воно було теплим.
  3. Молоко, банани та яйце відправляємо в чашу блендера та збиваємо до однорідного стану.
  4. Не перестаючи збивати масу, поступово додаємо до неї борошно.
  5. Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією, ложкою викладаємо бананове тісто, формуючи млинці. Смажимо їх по обидва боки на помірному вогні до золотистого кольору.

Подаємо бананові млинці зі згущеним молоком за рецептом "Телеграфа". Смачного!