Якщо вранці проспали: ці пишні млинці ви приготуєте, доки закипає чайник
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2719
![Сніданок вийде незвичайним та ніжним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/99/83c64862-e21cd9bfe8c5b826f54aa2f83d821999.jpg?v=5935_1)
Один інгредієнт — і млинці не впізнати
Яка б погода не була за вікном, повітряні та ніжні на смак оладки – це завжди чудова ідея для сніданку. Сьогодні ми поекспериментуємо та приготуємо млинці з бананами.
Такий смачний та ніжний сніданок ви приготуєте з "Файними рецептами" буквально за хвилини. Тільки використовуйте стиглі банани — і тоді млинці будуть більш солодкими та м’якими. З улюбленим напоєм вони не лише наситять, а й принесуть море задоволення. Саме тому вам захочеться готувати такі млинці на сніданок щодня.
Як приготувати бананові млинці
Інгредієнти:
- 2 банани;
- 1 яйце;
- 50 мл молока;
- 100 г борошна;
- 100 г соняшникової олії для смаження.
Спосіб приготування:
- Банани чистимо і нарізаємо шматочками.
- Молоко заздалегідь виймаємо із холодильника або нагріваємо, щоб воно було теплим.
- Молоко, банани та яйце відправляємо в чашу блендера та збиваємо до однорідного стану.
- Не перестаючи збивати масу, поступово додаємо до неї борошно.
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією, ложкою викладаємо бананове тісто, формуючи млинці. Смажимо їх по обидва боки на помірному вогні до золотистого кольору.
Подаємо бананові млинці зі згущеним молоком за рецептом "Телеграфа". Смачного!