Спробуйте – і переконайтесь: один інгредієнт змінить смак крабового салату

Читать на русском
Автор
5673
Свіжа ідея для ситної вечері
Свіжа ідея для ситної вечері. Фото shuba.life

Відмінно і до святкового столу, і для сімейних посиденьок

Салат з крабовими паличками — класичний частування до будь-якого святкового столу. Як правило, ми готуємо його з вареним рисом, яйцями, консервованою кукурудзою, свіжими огірками та заправляємо майонезом.

Якщо ж у вас залишилося небагато мандаринів після Нового року, пропонуємо відправити їх у салат. Саме такий незвичайний рецепт пропонує Shuba. Попри відсутність рису, страва вийде ситною і з пікантною кислинкою. Спробуємо?

Як приготувати салат з крабовими паличками та мандаринами.

Інгредієнти на 4 порції:

  • крабові палички — 150 г;
  • яйця курячі — 4 шт.;
  • консервована кукурудза — 100 г;
  • мандарини — 2 шт.;
  • сіль — до свого смаку;
  • майонез 67% — 40 г.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо шматочками довільного розміру.
  2. Крабові палички чистимо від плівки та нарізаємо великими шматочками.
  3. У миску відправляємо підготовлені інгредієнти та додаємо консервовану кукурудзу.
  4. Чистимо від шкірки мандарини, ділимо на часточки, кожну ріжемо на 2 частини та відправляємо в миску.
  5. Салат солимо на свій смак, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Якщо ж залишилося небагато салату, збережіть його правильно. Усього кілька простих хитрощів — і страва не пропаде.