Спробуйте – і переконайтесь: один інгредієнт змінить смак крабового салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5673
Відмінно і до святкового столу, і для сімейних посиденьок
Салат з крабовими паличками — класичний частування до будь-якого святкового столу. Як правило, ми готуємо його з вареним рисом, яйцями, консервованою кукурудзою, свіжими огірками та заправляємо майонезом.
Якщо ж у вас залишилося небагато мандаринів після Нового року, пропонуємо відправити їх у салат. Саме такий незвичайний рецепт пропонує Shuba. Попри відсутність рису, страва вийде ситною і з пікантною кислинкою. Спробуємо?
Як приготувати салат з крабовими паличками та мандаринами.
Інгредієнти на 4 порції:
- крабові палички — 150 г;
- яйця курячі — 4 шт.;
- консервована кукурудза — 100 г;
- мандарини — 2 шт.;
- сіль — до свого смаку;
- майонез 67% — 40 г.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо шматочками довільного розміру.
- Крабові палички чистимо від плівки та нарізаємо великими шматочками.
- У миску відправляємо підготовлені інгредієнти та додаємо консервовану кукурудзу.
- Чистимо від шкірки мандарини, ділимо на часточки, кожну ріжемо на 2 частини та відправляємо в миску.
- Салат солимо на свій смак, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Якщо ж залишилося небагато салату, збережіть його правильно. Усього кілька простих хитрощів — і страва не пропаде.