За вами бігатимуть усі друзі: вони захочуть дізнатися рецепт цього салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3823
Усього 10 хвилин — і страва на столі
Важко уявити нашу кухню без найрізноманітніших салатів. І якщо здається, що всі рецепти перепробувані, пропонуємо приготувати незвичайний салат з консервованого тунця.
Головні переваги страви за рецептом Shuba – швидкість приготування, доступність інгредієнтів, пікантний смак та поживність. До того ж це салат-конструктор — це означає, що міняти інгредієнти ви можете на власний розсуд.
Як приготувати салат з консервованого тунця
Інгредієнти на 2 порції:
- рис — 100 г;
- тунець у власному соку — 180 г;
- консервована кукурудза — 150 г;
- яйця курячі — 2 шт.;
- огірок — 2 шт.;
- авокадо — 100 г;
- перець болгарський червоний — 1/2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений, зелень, оливкова олія — на смак.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо до готовності, даємо охолонути та нарізаємо шматочками.
- Такими ж шматочками нарізаємо огірок, перець та авокадо.
- Відварюємо рис, тунець подрібнюємо на великі шматочки.
- Заправляємо салат оливковою олією, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.
Якщо ви приготували подвійну порцію і на столі залишилося небагато салату, збережіть його правильно. Ви збережете ваші гроші та продукти.