За вами бігатимуть усі друзі: вони захочуть дізнатися рецепт цього салату

Читать на русском
Автор
3842
Салат виходить не тільки смачним, а й корисним
Салат виходить не тільки смачним, а й корисним. Фото shuba.life

Усього 10 хвилин — і страва на столі

Важко уявити нашу кухню без найрізноманітніших салатів. І якщо здається, що всі рецепти перепробувані, пропонуємо приготувати незвичайний салат з консервованого тунця.

Головні переваги страви за рецептом Shuba – швидкість приготування, доступність інгредієнтів, пікантний смак та поживність. До того ж це салат-конструктор — це означає, що міняти інгредієнти ви можете на власний розсуд.

Як приготувати салат з консервованого тунця

Інгредієнти на 2 порції:

  • рис — 100 г;
  • тунець у власному соку — 180 г;
  • консервована кукурудза — 150 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • огірок — 2 шт.;
  • авокадо — 100 г;
  • перець болгарський червоний — 1/2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень, оливкова олія — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця відварюємо до готовності, даємо охолонути та нарізаємо шматочками.
  2. Такими ж шматочками нарізаємо огірок, перець та авокадо.
  3. Відварюємо рис, тунець подрібнюємо на великі шматочки.
  4. Заправляємо салат оливковою олією, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.

Якщо ви приготували подвійну порцію і на столі залишилося небагато салату, збережіть його правильно. Ви збережете ваші гроші та продукти.