Деталі, через які заготівля не вдається: як правильно квасити капусту
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2875
Секрети смачної квашеної капусти
Квашена капуста — це не тільки смачний, але і корисний продукт, який є джерелом вітамінів і мінералів. Ми ділились смачним рецептом. Цей продукт, за правильного приготування, містить вітаміни та мікроелементи.
Квашена капуста має бактерицидні властивості, сприяє зміцненню імунітету та підвищенню опірності організму до захворювань. А ще вона дуже смачна. Але є декілька деталей, які кулінари часто ігнорують або не знають про них, через що продукт в результаті має доволі сумнівні смакові якості. Про них розповідаємо разом із порталом "Фокус".
Секрети приготування ідеальної квашеної капусти
- Для квашення капусти використовуйте тільки кам'яну, в жодному разі не йодовану сіль. Йодована сіль може надати капусті неприємного присмаку.
- Не пересолюйте капусту. Надлишок солі може зробити капусту гіркою.
- Ретельно перемішуйте капусту з сіллю, поки вона не пустить сік. Це допоможе капусті рівномірно просолитися.
- Не кладіть капусту в занадто холодне місце. Оптимальна температура для квашення капусти — 18-22 градуси.
У капусту можна додавати різні добавки, які покращать її смак і аромат. Це морква, яблука, часник та різні спеції. Також ми ділились рецептом смачного салату з квашеною капустою.