Пару хвилин – і готово: рецепт салату, який завжди виручить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 36738
![Простий, але смачний салат "Дністер"](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/31/1cf411d4-43b93fc0f7ee9f172b038bb9de3b631d.jpg?v=6195_1)
Чудова ідея і на кожен день, і на свято
І під час сімейного обіду, і на святковий стіл ми часто готуємо найрізноманітніші салати. Адже що може бути простіше, ніж нарізати потрібні інгредієнти, заправити соусом і подати до столу?
А салат "Дністер" за рецептом "УНІАН" ви приготуєте лише з трьох інгредієнтів за 10 хвилин. Легкий та поживний салат з чудовим балансом смаку та текстури підходить як для святкового столу, так і для повсякденної вечері. Це ідеальний вибір і для сімейних посиденьок, і для святкового застілля, і якщо зненацька набігли гості.
Як приготувати салат "Дністер"
Інгредієнти:
- капуста білокачанна — 500 г;
- ковбаса копчена — 200 г;
- консервований горошок — 300 г;
- майонез, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо, дрібно шаткуємо, відправляємо у велику миску. Солимо її, руками ретельно перетираємо, щоб вона пом’якшала і пустила сік.
- Ковбасу чистимо від шкірки, нарізаємо довільними брусочками та відправляємо до капусти.
- Зливаємо воду з консервованого горошку та відправляємо до решти інгредієнтів.
- Салат солимо до смаку, додаємо майонез, все ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
До салату готуємо смачне картопляне пюре. Смачного!