Пару хвилин – і готово: рецепт салату, який завжди виручить

Читать на русском
Автор
36720
Простий, але смачний салат "Дністер"
Простий, але смачний салат "Дністер"

Чудова ідея і на кожен день, і на свято

І під час сімейного обіду, і на святковий стіл ми часто готуємо найрізноманітніші салати. Адже що може бути простіше, ніж нарізати потрібні інгредієнти, заправити соусом і подати до столу?

А салат "Дністер" за рецептом "УНІАН" ви приготуєте лише з трьох інгредієнтів за 10 хвилин. Легкий та поживний салат з чудовим балансом смаку та текстури підходить як для святкового столу, так і для повсякденної вечері. Це ідеальний вибір і для сімейних посиденьок, і для святкового застілля, і якщо зненацька набігли гості.

Як приготувати салат "Дністер"

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна — 500 г;
  • ковбаса копчена — 200 г;
  • консервований горошок — 300 г;
  • майонез, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо, дрібно шаткуємо, відправляємо у велику миску. Солимо її, руками ретельно перетираємо, щоб вона пом’якшала і пустила сік.
  2. Ковбасу чистимо від шкірки, нарізаємо довільними брусочками та відправляємо до капусти.
  3. Зливаємо воду з консервованого горошку та відправляємо до решти інгредієнтів.
  4. Салат солимо до смаку, додаємо майонез, все ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

До салату готуємо смачне картопляне пюре. Смачного!