Жодна сльозинка не проллється: лайфхаки для нарізки цибулі

Читать на русском
Автор
2195
Можна нарізати цибулю і не заплакати
Можна нарізати цибулю і не заплакати. Фото 24 канал

Плакати під час нарізання цибулі вже давно не обов’язково

Ми розповідали, у чому посмажити рибу, щоб було смачно. Тепер ділимось лайфхаками для нарізання цибулі.

Цей овоч — класичний як для нашої кухні, так і для страв багатьох народів світу. Завдяки своїм властивостям, смаку та доступності цибуля є у кожній другій страві. Однак часом цей овоч може довести до сліз через свій особливий хімічний склад. Та є перевірені хитрощі, які дозволяють не плакати під час роботи з овочем. Розповідаємо про них разом з pixelinform.

Сірники

Даний метод можна сміливо назвати найцікавішим. Завдяки сірці в сірниках ви не будете плакати. Специфіка цього способу полягає в тому, що необхідно перед чищенням та нарізкою цибулі покласти кілька сірників в рот так, щоб сірчані "головки" стирчали.

Сіль

Вважається, що цей продукт теж заважить цибулі довести вас до сліз. Обробну дошку, на якій ви плануєте різати, слід просто покрити тонким шаром солі. І все — можна приступати до нарізки цибулі.

Морозильна камера

Даний метод є одним із найпопулярніших і найпростіших. Цибулину чистимо від шкірки та відправляємо в морозильну камеру на п’ять-десять хвилин перед нарізанням. Цього часу буде достатньо.

Вода

Цей метод теж часто використовується. Він полягає у тому, що після чищення цибулі слід намочити холодною водою і овоч, і ніж, яким ви плануєте різати.

Оберіть той спосіб, який вам більше до душі. Також ми розповідали, як та навіщо додавати сире яблуко в котлети.