Відкладіть борошно: у чому смажити рибу, щоб було неймовірно смачно

Читать на русском
Автор
180061
Риба буде мати просто нереальну скоринку
Риба буде мати просто нереальну скоринку. Фото ТСН

Чим замінити борошно для панірування

Ми розповідали, як приготувати варіацію олів’є від гарячого італійця. Тепер ділимось порадами, які дозволять дуже смачно посмажити рибу.

Це універсальна основна страва, якщо приготувати її смачно. Найбільше зусиль кулінари прикладають до того, щоб задати шматочкам рибки апетитну скоринку, і одночасно не пересушити її всередині. Для цього використовують борошно. Разом з pixelinform розповідаємо, чим його можна замінити, щоб було ще смачніше.

Якщо закінчилось борошно або ви з якихось причин не хочете його використовувати — не біда. У такій ситуації врятують панірувальні сухарі. Їх навіть можна зробити самостійно, а не купувати — вони легко готуються із засохлих шматочків хліба.

Крім цього, можна зробити страву ще цікавішою. Для цього рибу слід обваляти у клярі з яєць та молока. Це дозволить отримати особливо апетитну скоринку.

Крім панірувальних сухарів, можна використати також манку чи перемелену вівсянку. Деякі кулінари навіть рекомендують брати зерна кунжуту — буде дуже апетитно. Також ми розповідали, як красиво подати ікру на святковий стіл.