Один простий продукт — і котлети будуть неймовірно соковитими: цікавий лайфхак

Читать на русском
Автор
10478
Цікава порада, щоб котлети були соковитими
Цікава порада, щоб котлети були соковитими. Фото shuba.life

На смак це практично не вплине, а ось котлети будуть неймовірно соковитими

Ми розповідали, у чому посмажити рибу, щоб було дуже смачно. Тепер ділимось порадою щодо приготування котлет.

Кожен, хто готує котлети, має свої секрети соковитості фаршу. Разом із ProstoWay ділимось цікавим лайфхаком. Він полягає у тому, щоб додати до м’ясної складової яблуко.

Для чого в котлетний фарш додавати яблуко

Коли мова йде про котлети, мало хто одразу подумає про яблуко. Але поєднати їх — чудова ідея. Такий кулінарний лайфхак часто застосовують, коли готують котлети з баранини.

Саме баранина для наших широт є дещо специфічним і незвичним продуктом. І з яблуком вона добре смакує. Такі котлети будуть неймовірно соковитими.

Але необов’язково класти яблуко саме до баранини — так можна робити і з іншими видами м’яса. Смак стане неймовірно насиченим та яскравим.

Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання, окрім забезпечення соковитості. Воно знижує жирність. Тому це буде дуже актуально для деяких видів фаршу.

Рекомендується для котлет обирати кислі яблука. Їх перед цим чистять та натирають на тертці.

Найкраще додавати яблуко перед самим смаженням котлет. Також ми розповідали, у чому варити картоплю на пюре, щоб було особливо ніжно.