Неймовірний святковий салат: ви приготуєте його за п’ять хвилин, поки гості сідають за стіл

Читать на русском
Автор
2811
Виходить дуже смачно і апетитно на вигляд
Виходить дуже смачно і апетитно на вигляд. Фото 24 канал

Чудова закуска до святкового столу

Ми розповідали, як приготувати цікавий салат "Крабова хата". Тепер ділимось рецептом набагато швидшої, але не менш смачної закуски з червоною рибою.

Цей салат готується за кілька хвилин — ви буквально встигнете його приготувати, поки гості сідають за стіл. Рецептом поділились на порталі 24tv.ua.

Інгредієнти:

  • Червона слабосолона риба – 120 г
  • Авокадо – ½ шт
  • Помідор – 1 шт
  • Листя салату – 50 г
  • Моцарела – 50 г
  • Оливкова олія – 1 чайна ложка.
  • Сік лимона – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Листя салату миємо та просушуємо на паперових рушничках. До подачі воно повинно бути сухим.
  2. Також миємо і просушуємо помідор. Вирізаємо плодоніжку. При бажанні видаляємо соковиту частину, а м’якоть нарізаємо кубиками.
  3. Також кубиками нарізаємо моцарелу та м’якоть стиглого авокадо. Рибу нарізаємо невеликими шматочками. В мисочці перемішуємо рибу, авокадо, томат та моцарелу.
  4. Чисте та сухе листя салату викладаємо на тарілку. На нього гіркою викладаємо салат. Скроплюємо все лимонним соком і поливаємо оливковою олією.

Перед подачею можна трохи посолити, але в міру — адже риба та сир уже солоні. Також ми ділились рецептом неймовірно смачних фрикадельок.