Неймовірний святковий салат: ви приготуєте його за п’ять хвилин, поки гості сідають за стіл
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2811
Чудова закуска до святкового столу
Ми розповідали, як приготувати цікавий салат "Крабова хата". Тепер ділимось рецептом набагато швидшої, але не менш смачної закуски з червоною рибою.
Цей салат готується за кілька хвилин — ви буквально встигнете його приготувати, поки гості сідають за стіл. Рецептом поділились на порталі 24tv.ua.
Інгредієнти:
- Червона слабосолона риба – 120 г
- Авокадо – ½ шт
- Помідор – 1 шт
- Листя салату – 50 г
- Моцарела – 50 г
- Оливкова олія – 1 чайна ложка.
- Сік лимона – до смаку
Спосіб приготування:
- Листя салату миємо та просушуємо на паперових рушничках. До подачі воно повинно бути сухим.
- Також миємо і просушуємо помідор. Вирізаємо плодоніжку. При бажанні видаляємо соковиту частину, а м’якоть нарізаємо кубиками.
- Також кубиками нарізаємо моцарелу та м’якоть стиглого авокадо. Рибу нарізаємо невеликими шматочками. В мисочці перемішуємо рибу, авокадо, томат та моцарелу.
- Чисте та сухе листя салату викладаємо на тарілку. На нього гіркою викладаємо салат. Скроплюємо все лимонним соком і поливаємо оливковою олією.
Перед подачею можна трохи посолити, але в міру — адже риба та сир уже солоні. Також ми ділились рецептом неймовірно смачних фрикадельок.