Деруни будуть ідеальними: три секрети, які використовують у ресторанах
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 32223
![Популярна страва може стати ще смачнішою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/3b/6b9d91f9-139ae798c7ae358a53d70d414fbcd3b3.jpg?v=6089_2)
Ці деталі слід врахувати під час приготування
Ми розповідали, у чому посмажити рибу, щоб було неймовірно смачно. Тепер ділимось порадами щодо приготування такої популярної страви, як деруни.
Попри низьку собівартість дерунів, смакові якості страви залишаються бездоганними. Та й готувати надзвичайно просто. Розповідаємо разом з Pixelinform, як зробити їх ще смачнішими.
Правильна тертка
Від того, якими шматочками ви подрібните картоплю, багато в чому залежатиме якість дерунів та їх смак. Рекомендується для цієї страви використовувати дрібну сторону тертки. У такому разі страва має бездоганну текстуру.
Щоб тісто не потемніло
Важливо готувати деруни так, щоб картопля не встигла потемніти. Для цього варто одночасно з картоплею натирати і цибулю. Також можна додати до тіста трохи соку лимона або ложку сметани. Але загалом рекомендація така — чим менше стоїть тісто з картоплею, тим краще. Варто натирати картоплю і одразу смажити деруни.
Подумайте, перш ніж додавати яйця
Якщо готувати деруни за класичним рецептом, можна помітити, що у переліку інгредієнтів немає яєць. Його потрібно вводити лише тоді, коли у картоплі дуже мало крохмалю.
Такі деруни будуть неймовірно смачними та мати гарну текстуру. Також ми розповідали, як та навіщо додавати яблуко в котлети.