Деруни будуть ідеальними: три секрети, які використовують у ресторанах

Читать на русском
Автор
32223
Популярна страва може стати ще смачнішою
Популярна страва може стати ще смачнішою. Фото prostoway

Ці деталі слід врахувати під час приготування

Ми розповідали, у чому посмажити рибу, щоб було неймовірно смачно. Тепер ділимось порадами щодо приготування такої популярної страви, як деруни.

Попри низьку собівартість дерунів, смакові якості страви залишаються бездоганними. Та й готувати надзвичайно просто. Розповідаємо разом з Pixelinform, як зробити їх ще смачнішими.

Правильна тертка

Від того, якими шматочками ви подрібните картоплю, багато в чому залежатиме якість дерунів та їх смак. Рекомендується для цієї страви використовувати дрібну сторону тертки. У такому разі страва має бездоганну текстуру.

Щоб тісто не потемніло

Важливо готувати деруни так, щоб картопля не встигла потемніти. Для цього варто одночасно з картоплею натирати і цибулю. Також можна додати до тіста трохи соку лимона або ложку сметани. Але загалом рекомендація така — чим менше стоїть тісто з картоплею, тим краще. Варто натирати картоплю і одразу смажити деруни.

Подумайте, перш ніж додавати яйця

Якщо готувати деруни за класичним рецептом, можна помітити, що у переліку інгредієнтів немає яєць. Його потрібно вводити лише тоді, коли у картоплі дуже мало крохмалю.

Такі деруни будуть неймовірно смачними та мати гарну текстуру. Також ми розповідали, як та навіщо додавати яблуко в котлети.