Ця "Ненажерка" замінить усі обіди та вечері: ситний салат із чотирьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
13702
Страва виходить смачною та ситною Новина оновлена 07 січня 2024, 15:38
Страва виходить смачною та ситною. Фото focus.ua

Ви нагодуєте близьких без зайвої метушні

Що може бути простіше, ніж нарізати улюблені продукти, заправити соусом і подати на стіл? Саме за таким принципом готуються наші улюблені салати.

Якщо ж хочеться урізноманітнити своє меню, пропонуємо приготувати м’ясний салат "Ненажерка" за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". М’ясо надасть страві ситості, мариновані огірки та часник — особливої пікантності, а пасерована цибуля та морква зроблять його соковитішим. Ваші рідні стануть із-за столу ситими та задоволеними.

Як приготувати салат "Ненажерка" з яловичиною

Інгредієнти:

  • яловичина – 300 г;
  • морква – 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 100 г;
  • мариновані огірки – 3-4 шт.;
  • майонез – 100 г;
  • олія – 50 г;
  • сіль, чорний мелений перець – на свій смак;
  • часник – 2-3 зубчики.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо чверть кільцями та відправляємо на розігріту сковороду з олією. Періодично помішуючи, обсмажуємо до золотистості та перекладаємо у глибокий салатник.
  2. Моркву миємо, чистимо, подрібнюємо соломкою за допомогою терки по-корейськи. Обсмажуємо до м’якості на середньому вогні на сковороді, де пасерували цибулю. Готову моркву відправляємо до цибулі, даємо охолонути.
  3. Мариновані огірки нарізаємо соломкою, відправляємо до інших інгредієнтів.
  4. Яловичину миємо, чистимо від жиру та плівок, відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листом та чорним перцем. Даємо м’ясу охолонути, розбираємо на волокна або нарізаємо соломкою і відправляємо в салат.
  5. Додаємо пропущений через прес часник, солимо, перчимо, заправляємо салат майонезом, перемішуємо і відправляємо в холодильник на годину для просочення.

Якщо близькі не доїли салат, головне зберегти його правильно. Так ви збережете і страву, і ваш бюджет.