Ця "Ненажерка" замінить усі обіди та вечері: ситний салат із чотирьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13702
![Страва виходить смачною та ситною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/1f/197a4dfc-97f79042568e43f726fb9286e2e3a1f2.jpg?v=8490_1)
Ви нагодуєте близьких без зайвої метушні
Що може бути простіше, ніж нарізати улюблені продукти, заправити соусом і подати на стіл? Саме за таким принципом готуються наші улюблені салати.
Якщо ж хочеться урізноманітнити своє меню, пропонуємо приготувати м’ясний салат "Ненажерка" за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". М’ясо надасть страві ситості, мариновані огірки та часник — особливої пікантності, а пасерована цибуля та морква зроблять його соковитішим. Ваші рідні стануть із-за столу ситими та задоволеними.
Як приготувати салат "Ненажерка" з яловичиною
Інгредієнти:
- яловичина – 300 г;
- морква – 200 г;
- цибуля ріпчаста — 100 г;
- мариновані огірки – 3-4 шт.;
- майонез – 100 г;
- олія – 50 г;
- сіль, чорний мелений перець – на свій смак;
- часник – 2-3 зубчики.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо чверть кільцями та відправляємо на розігріту сковороду з олією. Періодично помішуючи, обсмажуємо до золотистості та перекладаємо у глибокий салатник.
- Моркву миємо, чистимо, подрібнюємо соломкою за допомогою терки по-корейськи. Обсмажуємо до м’якості на середньому вогні на сковороді, де пасерували цибулю. Готову моркву відправляємо до цибулі, даємо охолонути.
- Мариновані огірки нарізаємо соломкою, відправляємо до інших інгредієнтів.
- Яловичину миємо, чистимо від жиру та плівок, відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листом та чорним перцем. Даємо м’ясу охолонути, розбираємо на волокна або нарізаємо соломкою і відправляємо в салат.
- Додаємо пропущений через прес часник, солимо, перчимо, заправляємо салат майонезом, перемішуємо і відправляємо в холодильник на годину для просочення.
Якщо близькі не доїли салат, головне зберегти його правильно. Так ви збережете і страву, і ваш бюджет.