Яйце, шинка та трохи чипсів: рецепт салату, якому зрадіють і дорослі, і діти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2980
![Незвичайний і хрумкий салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/b9/a9ab9a28-2e6d9a631148c53fc15fa9955af70b94.jpeg?v=6431_1)
За кожну ложку сім’я влаштує бійку
Навряд чи можна уявити своє життя без найрізноманітніших салатів. М’ясні чи овочеві, теплі, з печінкою чи грибами – рецептів їх неймовірна кількість. Здається, навряд чи можна вигадати щось нове.
Проте сьогодні разом із "Мета" ми пропонуємо незвичайний салат — із шинкою та чипсами. Звичайно, близькі здивуються, коли ви його готуватимете. Але скуштувавши цю незвичайну страву, вони з’їдять салат до останньої ложки.
Як приготувати салат з шинкою і чипсами
Інгредієнти:
- помідори свіжі – 1 шт.;
- шинка копчена – 100 г;
- цибуля ріпчаста невелика – 1 шт.;
- сир – 100 г;
- яйце – 2 шт.;
- майонез — до свого смаку;
- чипси зі смаком бекону чи сиру.
Спосіб приготування:
- Томат миємо, видаляємо насіння, м'якуш нарізаємо дрібними кубиками.
- Цибулину чистимо і нарізаємо. Такими ж шматочками нарізаємо копчену шинку та твердий сир.
- Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Підготовлені інгредієнти викладаємо шарами в такий спосіб: томати, цибуля, шинка, яйце, твердий сир. Кожен шар змащуємо майонезом.
- Чипси подрібнюємо, посипаємо верх салату. Прикрашаємо тарілку гілочками петрушки та подаємо до столу.
А ось скільки можна зберігати такий салат, ми розповідали раніше. Хоча нам здається, що цю страву з’їдять за секунду.