Яйце, шинка та трохи чипсів: рецепт салату, якому зрадіють і дорослі, і діти

Читать на русском
Автор
2973
Незвичайний і хрумкий салат
Незвичайний і хрумкий салат. Фото Meta.ua

За кожну ложку сім’я влаштує бійку

Навряд чи можна уявити своє життя без найрізноманітніших салатів. М’ясні чи овочеві, теплі, з печінкою чи грибами – рецептів їх неймовірна кількість. Здається, навряд чи можна вигадати щось нове.

Проте сьогодні разом із "Мета" ми пропонуємо незвичайний салат — із шинкою та чипсами. Звичайно, близькі здивуються, коли ви його готуватимете. Але скуштувавши цю незвичайну страву, вони з’їдять салат до останньої ложки.

Як приготувати салат з шинкою і чипсами

Інгредієнти:

  • помідори свіжі – 1 шт.;
  • шинка копчена – 100 г;
  • цибуля ріпчаста невелика – 1 шт.;
  • сир – 100 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • майонез — до свого смаку;
  • чипси зі смаком бекону чи сиру.

Спосіб приготування:

  1. Томат миємо, видаляємо насіння, м'якуш нарізаємо дрібними кубиками.
  2. Цибулину чистимо і нарізаємо. Такими ж шматочками нарізаємо копчену шинку та твердий сир.
  3. Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
  4. Підготовлені інгредієнти викладаємо шарами в такий спосіб: томати, цибуля, шинка, яйце, твердий сир. Кожен шар змащуємо майонезом.
  5. Чипси подрібнюємо, посипаємо верх салату. Прикрашаємо тарілку гілочками петрушки та подаємо до столу.

А ось скільки можна зберігати такий салат, ми розповідали раніше. Хоча нам здається, що цю страву з’їдять за секунду.