Чи можна заморожувати крабові палички: деталі правильного зберігання продукту

Читать на русском
Автор
15709
Ділимось порадами зі зберігання
Ділимось порадами зі зберігання. Фото Апостроф

Багато хто любить крабові палички, та не всі знають про деталі їх правильного зберігання

Крабові палички – популярний і досить недорогий продукт, попит на який активізується на свята. Ми розповідали, як їх правильно обирати. Тепер ділимось порадами, завдяки яким можна дізнатись, скільки та за яких умов цей компонент салатів та закусок зберігається.

Крабові палички – це напівфабрикат, і їх потрібно тримати у холодному місці. Довготривале зберігання можливе тільки в морозилці. Про деталі розповіли на zberihannya.org.ua.

Зазвичай термін придатності паличок у морозилці не перевищує 9 місяців. Чим більш натуральну сировину було використано, тим коротший цей термін. Тому часто вироби вищої цінової категорії "живуть" до 3 місяців. В охолодженому вигляді крабові палички не можуть залишатись більш ніж на 3 доби.

Також на термін придатності впливає упаковка. Палички, що продаються на вагу, зазвичай зберігаються менше, ніж вироби, які виробник запакував вакуумним методом.

Коли ви вже додали їх в салат чи іншу готову страву, палички можуть зберігатися не довше 3 днів. Закуски повинні зберігатися в холодильнику. Врахуйте це, якщо плануєте готувати чудові крабові "рафаелло".