Щоб надати борщу благородної кислинки: що додати, щоб страва вийшла ідеальною

Читать на русском
Автор
3135
Які продукти можна додати до страви для кислинки
Які продукти можна додати до страви для кислинки. Фото vgorode.ua

Зазвичай додають оцет, та є смачні альтернативи

Ми розповідали, що додати у котлетний фарш, щоб отримати соковиту страву. Тепер ділимось порадами щодо приготування найсмачнішого борщу. Традиційно туди додають кислий компонент — він зберігає яскравий колір буряка та надає страві характерної кислинки, без якої борщ не можна назвати класичним.

Саме тому так важливо попрацювати над появою присмаку. Для цього можна використовувати не лише класичний і всім відомий оцет. На Pixelinform розповіли, що можна додати до борщу для характерного відтінку смаку.

Лимон або лайм

Замість оцту додаємо його до буряка під час тушкування. Кількість соку цитрусових визначаємо відповідно до своїх смакових уподобань.

Сумах

Ця спеція дуже корисна та смачна. Завдяки своєму смаку сумах позбавить вас необхідності вводити будь-які інші кислі компоненти. Разом з іншими прянощами додаємо його у страву.

Томатна паста

Це найкращий варіант для досягнення легкої кислинки. При цьому, навіть якщо ви використовуєте свіжі помідори, томатну пасту все одно радять додавати — вона надає особливого смаку та рубінового кольору. Перед додаванням її слід обсмажити, можна разом з овочами.

Можна використовувати і оцет, але в такому випадку замість столового варто взяти цікавіший — яблучний, винний тощо. Також ми розповідали, як смачно посмажити рибу.