Салат стане шедевром: три продукти, які можна додати до олів’є, щоб стало втричі смачніше

Читать на русском
Автор
2391
Щоб класичний салат став смачнішим
Щоб класичний салат став смачнішим. Фото lifestyle.segodnya.ua

Дуже прості лайфхаки для кращого смаку

Ми розповідали, як можна красиво та смачно подати ікру на святковий стіл. Тепер ділимось порадами щодо приготування святкової класики, яка багатьом вже приїлась — салату олів’є.

Pixelinform радить періодично змінювати рецептуру страви, щоб підтримувати до неї інтерес. Зокрема, деякі компоненти, які можуть здатися екзотичними, можна додати.

Тофу

Цей продукт не настільки відомий широкому загалу, як ковбаса, проте прихильники правильного харчування цей соєвий сир дуже люблять. Він має цікавий і незвичайний смак. Класичний тофу буде чудовою заміною ковбасі в салаті, а ще можна обрати продукт з різними ароматичними та смаковими добавками, який розставить акценти у страві.

Авокадо

Додати авокадо — чудовий спосіб надати салату ніжності, приємного смаку і збагатити його склад. Авокадо можна просто додати, нічого не прибираючи, або замінити ним огірки у складі.

Спеції

Прянощі та трави, додані у правильний момент, перетворюють салат до невпізнанності. Особливо якщо заздалегідь додати їх до заправки. Трохи подрібненої м’яти чи майорану змінять смак, розставлять акценти у ньому. До класичних добавок можна віднести кріп, петрушку, а також часник — у свіжому чи сушеному вигляді.

Обирайте ті опції заміни, які вам більше подобаються. Також ми розповідали, які помилки кулінари роблять під час запікання картоплі.