В Україну іде арктичний холод: 5 канадських секретів тепла

Читать на русском
Автор
3419
Зима в Канаді холодна та сніжна
Зима в Канаді холодна та сніжна. Фото blogto.com

Джинси та уггі варто залишити на тепліші дні

В Україну повертаються морози. Стовпчик термометра швидко падатиме на півночі та північному сході України, однак решту території також не омине похолодання.

Напередодні морозів "Телеграф" публікує 5 порад, які використовують канадці аби не мерзнути в більш холодному кліматі. Ними на Medium поділилась Шира Пекер.

Подвійні штани

Колготи, легінси, кальсони чи термобілизна — нижній шар в Канаді це необхідність. Верхні штани також мають значення, автор не радить надівати джинси, адже в них легко замерзнути, а обирати товсті спортивні штани.

Водонепроникні снігові черевики

Уггі в Канаді не годяться, коли є сніг — чоботи мають бути непроникними і відштовхувати воду. Вони також повинні мати етикетку, яка вказує на температурний рейтинг щонайменше -20 градусів, а краще -30. Варто звернути увагу і на розмір — вони не мають бути затісними.

Ковдра з підігрівом

Ковдра з підігрівом — це електрична ковдра, температуру якої можна регулювати. В холодні дні ліжко і постільна білизна будуть холодними на дотик, але ковдра з підігрівом збереже затишок.

Грілки для рук

Якщо попереду тривале перебування на вулиці в холодний день можна взяти з собою грілку для рук. Також їх можна використовувати в подорожах.

Герметична ізольована дорожня чашка

Аби зігрітися зсередини в холодний день, не зайвим буде мати тепле пиття з собою. Термос чи термокружка з гарною ізоляцією збереже напій гарячим, а речі сухими.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, аби ноги взимку не замерзли. Зробити це можна не тільки спеціальними грілками, а й підручними матеріалами.