Як зігріти ноги взимку на прогулянці: три незвичайні, але прості способи

Читать на русском
Автор
4841
Як зігріти ноги на вулиці взимку
Як зігріти ноги на вулиці взимку. Фото Pixabay

Взимку важливо використовувати закрите взуття та із щільних тканин, щоб холодне повітря не заходило всередину

Багато хто, напевно, взимку стикався з тим, що ноги швидко замерзають на прогулянці в холодну погоду. Є кілька лайфхаків, які дозволять забути про цю проблему.

Одне з правил, яке слід запам’ятати — уникайте намокання та потіння, оскільки це може спричинити натирання. Про це пише видання Verywell Fit.

Зазначається, що взуття краще носити зі шкіри. Використовувати потрібно також закрите взуття і з щільних тканин, щоб холодне повітря не заходило всередину.

Є також прості та несподівані лайфхаки, як не дати ногам замерзнути:

  • Папір. Це гарний та легкий ізолятор. Все, що потрібно зробити, це обмотати папером або паперовими рушниками частину стопи з пальцями і одягти взуття. Це досить тонкий шар ізоляції, який не доставить дискомфорту, проте ноги будуть у теплі.
  • Грілки для пальців ніг. Це хороший варіант, щоб не замерзнути під час довгої прогулянки. Такі одноразові вкладиші, які активуються при розпакуванні та забезпечують тепло до шести годин. Їх потрібно класти під пальці та одягти взуття.
  • Поліетилен. Ще один спосіб, який зберігатиме взимку ваші ноги в теплі. Все, що потрібно – прокласти поліетиленову плівку між ногою та верхньою частиною взуття. Завдяки цьому холодне повітря не може проникнути до пальців ніг і не затримає піт на підошві стопи.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як легко та швидко зігрітися вдома, коли на вулиці мороз. Є п’ять простих та афективних способів.