Як зігрітись взимку на зупинці: прості рухи

Читать на русском
Автор
2662
Взимку погода іноді підкидає неприємні сюрпризи
Взимку погода іноді підкидає неприємні сюрпризи. Фото Відкриті джерела

П'ять простих вправ допоможуть зігріти ноги та руки, а загалом і все тіло

Взимку безліч українців змушені чекати транспорт на зупинці. Іноді це доводиться робити не 10 і не 15 хвилин через проблеми із курсуванням транспорту чи ремонтними роботами. Погода не дає послаблень, тож стояти на одному місці не просто і люди починають замерзати.

Керівниця танцювального гуртка Вікторія Йолохова поділилась простими рухами, які можна зробити для того, щоб зігрітися. При цьому ви не заважатимете людям навколо, адже вони робляться на одному місці.

Перша вправа — це підйом на носочки, але не простий. Після підйому на пальці ноги повертають назовні та всередину. Головне робити це через верх. Друга вправа — перекочуватися від великого пальця до мізинця. Це допоможе зігріти ноги, які затерпли від холоду. Третя вправа — біг на місці дрібними рухами, але дуже швидко.

Для того, щоб зігріти руки, можна використати розтирання. Розтирати можна окремий палець кожної руки або водити по всьому кулаку від пальців до кисті. Найулюбленіша вправа керівниці гуртка — розтирати кістяшками однієї руки долоню іншої. Це допомагає швидше зігрітися.

Раніше "Телеграф" розповідав, що якщо ви замерзли на вулиці допомогти може "танок гіпотермії". Така дивна назва маскує прості звичайні рухи, які посилять кровообіг у тілі.