Ніжна картопля у хрумкому беконі: рецепт, який запитає навіть мама
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2903
Картопля сподобається абсолютно всім
Найсмачніші та найзапашніші гарніри у нас виходять з картоплі. Адже скільки рецептів понавигадували кулінари: тут вам і картопляне пюре, і смажену картоплю, і запечену.
Якщо хочеться швидко і просто приготувати фантастичний гарнір із мінімуму продуктів, пропонуємо запекти картоплю в беконі. З хрумкого бекону, ніжної картоплі та вершкового сиру у вас вийде справжній кулінарний шедевр. Такий гарнір за рецептом "Главреда" перетворить звичайну вечерю на свято.
Як приготувати картоплю з беконом в духовці
Інгредієнти:
- картопля — 9 шт.;
- бекон, упаковка — 9 шт.;
- сир.
Для соусу:
- сметана — 200 г;
- майонез — 3 ст. л.;
- часник — 2 зубчики
- кріп, сіль, спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, чистимо і відварюємо до готовності протягом 20-25 хвилин.
- В окремому посуді змішуємо сметану, майонез, кріп, сіль та спеції.
- В отриманий соус відправляємо готову картоплю і все ретельно перемішуємо.
- Кожен овоч обмотуємо слайсом бекону і відправляємо на деко, заливаємо сметанним соусом, що залишився. Зверху картоплю посипаємо тертим твердим сиром.
- Картоплю випікаємо при температурі 200 градусів 10-15 хвилин.
Раніше ми розповідали, як правильно запікати картоплю. Ці лайфхаки вам знадобляться.