Ніжна картопля у хрумкому беконі: рецепт, який запитає навіть мама

Читать на русском
Автор
2910
Смачна страва до свят і не тільки
Смачна страва до свят і не тільки. Фото smachnonews.24tv.ua

Картопля сподобається абсолютно всім

Найсмачніші та найзапашніші гарніри у нас виходять з картоплі. Адже скільки рецептів понавигадували кулінари: тут вам і картопляне пюре, і смажену картоплю, і запечену.

Якщо хочеться швидко і просто приготувати фантастичний гарнір із мінімуму продуктів, пропонуємо запекти картоплю в беконі. З хрумкого бекону, ніжної картоплі та вершкового сиру у вас вийде справжній кулінарний шедевр. Такий гарнір за рецептом "Главреда" перетворить звичайну вечерю на свято.

Як приготувати картоплю з беконом в духовці

Інгредієнти:

  • картопля — 9 шт.;
  • бекон, упаковка — 9 шт.;
  • сир.

Для соусу:

  • сметана — 200 г;
  • майонез — 3 ст. л.;
  • часник — 2 зубчики
  • кріп, сіль, спеції — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю миємо, чистимо і відварюємо до готовності протягом 20-25 хвилин.
  2. В окремому посуді змішуємо сметану, майонез, кріп, сіль та спеції.
  3. В отриманий соус відправляємо готову картоплю і все ретельно перемішуємо.
  4. Кожен овоч обмотуємо слайсом бекону і відправляємо на деко, заливаємо сметанним соусом, що залишився. Зверху картоплю посипаємо тертим твердим сиром.
  5. Картоплю випікаємо при температурі 200 градусів 10-15 хвилин.

Раніше ми розповідали, як правильно запікати картоплю. Ці лайфхаки вам знадобляться.