Як прискорити заряджання телефону та не нашкодити батареї: дієві методи

Читать на русском
Автор
23433
Гаджет на зарядці не можна перевантажувати
Гаджет на зарядці не можна перевантажувати. Фото Freepik

Є два способи швидко зарядити телефон

Від того, як заряджатиме телефон, залежатиме його робота. Програми, які ніколи не використовуються, та інші програми збільшують навантаження на батарею. Необхідно заряджати акумулятор так, щоб підтримувати його працездатність якнайдовше.

На порталі Techadvisor розповіли, як прискорити зарядку телефону так, щоби не нашкодити йому. Важливо, щоб пристрій не був перевантажений запущеними програмами.

Один зі способів прискорити заряджання телефону – увімкнути режим польоту під час заряджання. Це заощаджує заряд батареї шляхом автоматичного відключення мобільних даних. Ще один спосіб прискорити заряджання – заряджати телефон, коли він перебуває в режимі низького енергоспоживання.

Також власникам гаджетів радять не користуватися телефоном під час заряджання, якщо необхідно дійсно швидко його зарядити. Екран та інші компоненти виділяють тепло та витрачають заряд батареї залежно від того, які програми використовуються.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як заощадити заряд телефону взимку. Якщо дотримуватись кількох простих правил, то гаджет прослужить набагато довше.