Не буде гальмувати і швидко розряджатися: 4 правила економії заряду телефону взимку

Читать на русском
Автор
7395
Гаджети швидко витрачають заряд за низької температури
Гаджети швидко витрачають заряд за низької температури. Фото shutterstock.com

Батарея в холодну пору року набагато швидше сідає

Взимку смартфони швидко розряджаються, завдаючи чимало незручностей. Але прості правила допоможуть продовжити заряд телефону навіть у сильні морози.

Всього 4 прості поради від "Телеграфа" допоможуть забути про швидке розрядження телефону на вулиці. А ще дотримання цих правил продовжить життя батареї вашого смартфона.

Як зберегти заряд телефону взимку

  1. Намагайтеся якомога рідше використовувати смартфон на відкритому повітрі. Краще тримайте його у внутрішній кишені куртки. Відповідати на дзвінки бажано у приміщенні. І рукам тепло, і заряд смартфона збережете.
  2. Завжди використовуйте чохол на вулиці. Він допомогає зберегти комфортну температуру для гаджета і запобігає його швидкому охолодженню.
  3. Увімкніть режим енергозбереження. Ця порада корисна не лише взимку, але в холодну пору року її актуальність суттєво зростає. Чим менше програм з’їдають заряд, тим довше він зберігається.
  4. Не заряджайте телефон павербанком на вулиці. Навіть якщо смартфон помістите в рюкзак або сумку, все одно холод негативно впливатиме на батарею. Вже через короткий час телефон буде гірше заряджатися.

Дотримуючись цих правил, ви помітите, що ваш смартфон перестав гальмувати після повернення з вулиці. Це його природна реакція на холод. У перспективі це ще й корисно для здоров’я батареї.

Раніше "Телеграф" писав про прості способи швидко зарядити телефон. Поради допоможуть швидко поповнити заряд смартфона перед виходом із дому.