Загорніть курку в бананову шкірку – і отримаєте неймовірний результат
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 10875
У вас вийде соковите м’ясо
Куряче м’ясо – це завжди смачно, легко і просто у приготуванні, поживно та недорого. Саме тому курочка завоювала наші серця. Її можна смажити, варити, запікати або тушкувати, поєднувати з різними спеціями, маринадами овочами та фруктами, і навіть готувати в банці.
Ви любите саме запікати курку, але часто вона виходить сухою, жорсткою та практично неїстівною? Просте рішення нам пропонує Ukr.Media. За допомогою одного простого продукту м’ясо вийде ніжним і просто танутиме в роті. Більше жодного разу у вас на тарілці не буде гуми.
Як просто запекти ніжне та соковите куряче м’ясо
У це складно повірити, але знадобиться вам лише один простий продукт. І цей продукт – звичайна бананова шкірка.
Для початку розкладіть курку на лист і накрийте її однією або двома шкурками від бананів. Страву відправте в духовку і запікайте, як це робите зазвичай.
Вся річ у тому, що бананова шкірка завадить інтенсивному випаровуванню вологи з м’яса. Коли ви витягнете курку з духовки, ваше м’ясо просто стікатиме соками. Особливо цей спосіб підійде під час приготування курячої грудки – саме вона при приготуванні найчастіше виходить сухою.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковите філе. Вам знадобиться лише один копійчаний продукт.