Загорніть курку в бананову шкірку – і отримаєте неймовірний результат

Читать на русском
Автор
10875
Усі захочуть дізнатися про цей спосіб
Усі захочуть дізнатися про цей спосіб. Фото kharkivnews.click

У вас вийде соковите м’ясо

Куряче м’ясо – це завжди смачно, легко і просто у приготуванні, поживно та недорого. Саме тому курочка завоювала наші серця. Її можна смажити, варити, запікати або тушкувати, поєднувати з різними спеціями, маринадами овочами та фруктами, і навіть готувати в банці.

Ви любите саме запікати курку, але часто вона виходить сухою, жорсткою та практично неїстівною? Просте рішення нам пропонує Ukr.Media. За допомогою одного простого продукту м’ясо вийде ніжним і просто танутиме в роті. Більше жодного разу у вас на тарілці не буде гуми.

Як просто запекти ніжне та соковите куряче м’ясо

У це складно повірити, але знадобиться вам лише один простий продукт. І цей продукт – звичайна бананова шкірка.

Для початку розкладіть курку на лист і накрийте її однією або двома шкурками від бананів. Страву відправте в духовку і запікайте, як це робите зазвичай.

Вся річ у тому, що бананова шкірка завадить інтенсивному випаровуванню вологи з м’яса. Коли ви витягнете курку з духовки, ваше м’ясо просто стікатиме соками. Особливо цей спосіб підійде під час приготування курячої грудки – саме вона при приготуванні найчастіше виходить сухою.

Раніше ми розповідали, як приготувати соковите філе. Вам знадобиться лише один копійчаний продукт.