На ранок після свята: рецепт ідеального антипохмільного супу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2183
З’їв і порядок!
Навіть якщо правильно розрахувати кількість алкоголю в новорічну ніч, все ж таки з ним можна переборщити. У цьому випадку допоможе відмінний антипохмільний засіб — поживний курячий бульйон з локшиною.
Локшина у поєднанні з ароматним, наваристим курячим бульйоном перетвориться на знаменитий курячий суп із неповторно ніжним смаком. Така страва за рецептом Shuba не тільки наситить, а й врятує від похмілля.
Як приготувати курячий бульйон з локшиною
Інгредієнти на 6 порцій:
- курка — 800 г;
- морква — 2 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- лавровий лист — 2 шт.;
- селера, стебло — 2 шт.;
- чорний перець — 1 ч. л.;
- вода — 2.5 л;
- локшина — 150 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курку миємо, розрізаємо на 4-6 шматків і складаємо у велику каструлю. Туди ж відправляємо очищені цибулю та моркву, селеру. Заливаємо водою так, щоб вона покривала курку на 1,5-2 пальці та доводимо до кипіння. Після цього знімаємо піну, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо ще 1,5 години.
- Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо бульйон ще 1,5 години.
- Цибулю і моркву, що залишилися, чистимо і нарізаємо соломкою.
- Через вказаний час дістаємо з бульйону овочі та курку та відокремлюємо м’ясо від кісток. Додаємо в бульйон підготовлені моркву та цибулю, лавровий лист, перець та сіль, варимо 10 хвилин.
- У бульйон додаємо локшину, доводимо до кипіння та варимо ще 3 хвилини. Після цього додаємо куряче м’ясо і подаємо до столу, посипавши зеленню.
Подавайте курячий бульйон із домашнім цибульним хлібом за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!