На ранок після свята: рецепт ідеального антипохмільного супу

Читать на русском
Автор
2183
Ця страва легко допоможе позбавитися похмілля
Ця страва легко допоможе позбавитися похмілля. Фото shuba.life

З’їв і порядок!

Навіть якщо правильно розрахувати кількість алкоголю в новорічну ніч, все ж таки з ним можна переборщити. У цьому випадку допоможе відмінний антипохмільний засіб — поживний курячий бульйон з локшиною.

Локшина у поєднанні з ароматним, наваристим курячим бульйоном перетвориться на знаменитий курячий суп із неповторно ніжним смаком. Така страва за рецептом Shuba не тільки наситить, а й врятує від похмілля.

Як приготувати курячий бульйон з локшиною

Інгредієнти на 6 порцій:

  • курка — 800 г;
  • морква — 2 шт.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • селера, стебло — 2 шт.;
  • чорний перець — 1 ч. л.;
  • вода — 2.5 л;
  • локшина — 150 г;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курку миємо, розрізаємо на 4-6 шматків і складаємо у велику каструлю. Туди ж відправляємо очищені цибулю та моркву, селеру. Заливаємо водою так, щоб вона покривала курку на 1,5-2 пальці та доводимо до кипіння. Після цього знімаємо піну, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо ще 1,5 години.
  2. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо бульйон ще 1,5 години.
  3. Цибулю і моркву, що залишилися, чистимо і нарізаємо соломкою.
  4. Через вказаний час дістаємо з бульйону овочі та курку та відокремлюємо м’ясо від кісток. Додаємо в бульйон підготовлені моркву та цибулю, лавровий лист, перець та сіль, варимо 10 хвилин.
  5. У бульйон додаємо локшину, доводимо до кипіння та варимо ще 3 хвилини. Після цього додаємо куряче м’ясо і подаємо до столу, посипавши зеленню.

Подавайте курячий бульйон із домашнім цибульним хлібом за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!