Найсмачніший похмільний засіб: рецепт, який стане вам у нагоді після свят

Читать на русском
Автор
3759
Легкий, смачний та простий у приготуванні суп
Легкий, смачний та простий у приготуванні суп. Фото http://smach.com.ua/

Він точно стане вам у нагоді після свят

Після новорічних свят хочеться дати організму розвантажитись та відпочити. Хтось рятується солянкою, хтось рибною першою стравою, а ми з вами приготуємо легкий суп із тельбухами.

Ця перша страва виручить, якщо вже набридли жирні страви та салати з майонезом. Рецепт легкого супу від "ТСН" — це максимум смаку, користі та аромату у вашій тарілці.

Як приготувати суп з потрохами

Інгредієнти:

  • 2 л курячого бульйону;
  • 0,5 кг курячих потрухів;
  • 100 г вермішелі;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 1-2 лаврові листи;
  • рослинна олія;
  • чорний мелений перець;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Курячі потрухи ретельно миємо, видаляємо плівки та нарізаємо невеликими шматочками
  2. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву нарізаємо соломкою і пасеруємо на олії.
  3. Бульйон доводимо до кипіння, додаємо підготовлені шлуночки та варимо 10 хвилин. Далі додаємо серця та овочеве пасерування і продовжуємо варити ще 10 хвилин.
  4. Через вказаний час додаємо печінку, лавровий лист та варимо на слабкому вогні ще 10 хвилин.
  5. За п’ять хвилин до готовності суп солимо, перчимо і додаємо вермішель.

Подавайте суп відразу після приготування, додавши в тарілки подрібнену зелень. Вірменський лаваш — смачне доповнення до цієї першої страви.