Найсмачніший похмільний засіб: рецепт, який стане вам у нагоді після свят
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3759
Він точно стане вам у нагоді після свят
Після новорічних свят хочеться дати організму розвантажитись та відпочити. Хтось рятується солянкою, хтось рибною першою стравою, а ми з вами приготуємо легкий суп із тельбухами.
Ця перша страва виручить, якщо вже набридли жирні страви та салати з майонезом. Рецепт легкого супу від "ТСН" — це максимум смаку, користі та аромату у вашій тарілці.
Як приготувати суп з потрохами
Інгредієнти:
- 2 л курячого бульйону;
- 0,5 кг курячих потрухів;
- 100 г вермішелі;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 1-2 лаврові листи;
- рослинна олія;
- чорний мелений перець;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Курячі потрухи ретельно миємо, видаляємо плівки та нарізаємо невеликими шматочками
- Цибулю дрібно нарізаємо, моркву нарізаємо соломкою і пасеруємо на олії.
- Бульйон доводимо до кипіння, додаємо підготовлені шлуночки та варимо 10 хвилин. Далі додаємо серця та овочеве пасерування і продовжуємо варити ще 10 хвилин.
- Через вказаний час додаємо печінку, лавровий лист та варимо на слабкому вогні ще 10 хвилин.
- За п’ять хвилин до готовності суп солимо, перчимо і додаємо вермішель.
Подавайте суп відразу після приготування, додавши в тарілки подрібнену зелень. Вірменський лаваш — смачне доповнення до цієї першої страви.