У торт і не тільки: як можна використовувати шкірку від мандаринів

Читать на русском
Автор
1941
Ви заощадите свої гроші
Ви заощадите свої гроші. Фото pinterest.com

Перетворіть шкірку на смачні та незвичайні страви

Мандарини – це не лише символ Нового року. Ми любимо поласувати самим фруктом і готуємо з нього незвичайні десерти та смачні салати.

Як правило, після чищення мандарин ми викидаємо шкірку у відро для сміття. І дарма — адже її можна використати смачно та з користю. Разом із "Главредом" ми розповімо, як можна використовувати шкірку після з'їдених на свята мандарин. Ці ідеї не тільки вам знадобляться, а й збережуть ваш бюджет.

Як можна використовувати мандаринову шкірку

Ви могли про це не знати, але мандаринова шкірка – чудовий інгредієнт для створення фантастичних солодких страв. Подрібнена шкірка чудово поєднується з сиром у начинці для пирогів і додає аромату до кексів. Варто лише приготувати цукерки в шоколадній глазурі з додаванням подрібненої шкірки — і ви назавжди відмовитеся від магазинних солодощів.

Мандаринову шкірку можна використовувати для ароматизації чаю. Висушіть її та додайте в чай — шкірка додасть напою неповторний аромат і смак, підніме настрій і створить заспокоєну атмосферу.

З мандаринової шкірки за допомогою спеціальних форм ви можете створити оригінальні прикраси для тортів та тістечок. Вони додадуть яскравості та веселощів вашому святковому столу.

Раніше ми розповідали, як вибрати найсмачніші мандарини. Якщо ж потрапив кислий фрукт, його можна зробити солодким.