Півхвилини — і мандарин стане смачнішим: перетворюємо на солодощі навіть найкисліший фрукт

Читать на русском
Автор
25019
Ви впораєтеся з проблемою за секунди
Ви впораєтеся з проблемою за секунди. Фото 24tv.ua

Ці хитрощі вам знадобляться перед святами

Без мандаринів ми не уявляємо новорічних свят. Ми любимо поласувати ними, а також готуємо з цього фрукта зимові салати та незвичайні десерти.

Однак іноді буває, що з магазину ми повертаємось із кислими фруктами. Як виправити ситуацію, розповімо разом із life.nv.ua.

Як кислі мандарини зробити солодкими

У це складно повірити, але перетворити кислятину на солодкі мандарини можна за допомогою звичайної мікрохвильової печі. Відправте фрукти в мікрохвильову піч всього на 30 секунд, виставивши максимальну потужність.

Дайте мандаринам охолонути – для цього їх можна ненадовго відправити у холодильник. Після фруктами вже можна ласувати. Однак пам’ятайте, що після такої обробки плоди довго не зберігатимуться.

Є ще один спосіб, як перетворити кислі мандарини на солодкі. Щоб підсолодити цитрусові, залийте їх водою з температурою 40 градусів і потримайте там близько 10 хвилин.

Через вказаний час дістаньте один із фруктів і спробуйте. Якщо він придбав солодощі, то решту фруктів можна також діставати. Якщо смак вам все ще не дуже подобається, відправте мандарини в ємність із крижаною водою.

Раніше ми розповідали, як продовжити життя мандаринам. Ці хитрощі вам точно будуть потрібні.