Оселедець будете їсти тільки так: ідеальна закуска на Новий рік за три хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 64432
Оселедець можна подати досить оригінально
Ми розповідали, як приготувати голубці за старовинним рецептом. Тепер ділимось рецептом чудової закуски з оселедця, яка точно знайде місце на вашому святковому столі.
Оселедець — смачна, корисна і бюджетна риба. Саме тому вона часто з'являється на святковому столі. Цікаве рішення — приготувати з ним канапки. Як це зробити, розповіли на порталі "Прості рецепти".
Інгредієнти:
- чорний хліб
- філе слабосолоного оселедця
- яйця
- майонез
- петрушка та кріп
Спосіб приготування
- Хліб нарізаємо порційними кубиками. Шматочки повинні бути не дуже великими. Обсмажуємо їх з одного боку на сковороді з додаванням олії.
- Накруто відварюємо яйця. Чистимо їх та натираємо на тертці.
- У яєчну масу додаємо нашинковану зелень. Заправляємо цю суміш майонезом та ретельно вимішуємо, аби намазка стала однорідною.
- Збираємо бутербродики. На обсмажений бік хліба викладаємо яєчну масу, а зверху кладемо шматочки філе оселедця.
- Рибу перед цим потрібно зачистити від кісточок. Ми можете купити вже готове філе, або відділити його самостійно.
Збирати бутерброди слід безпосередньо перед подачею. Також ми ділились рецептом оригінального картопляного гарніру.