Ефектна закуска до новорічного столу: печінковий рулет розлетиться на "ура"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15080
Такий рулет стане чудовим доповненням до святкового столу
Багато людей незаслужено ігнорують печінку, вважаючи її дешевим, не дуже смачним продуктом. Проте з цього субпродукту можна приготувати надзвичайно смачний паштет або ж запекти рулет, що пасуватиме навіть до новорічного столу.
Ця страва є чудовою закускою та зазвичай подобається навіть тим, хто печінку не любить. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати печінковий рулет
Інгредієнти:
- печінка – 1 кг;
- цибуля – 2 шт.;
- морква – 2 шт.;
- олія – 4 ст. л.;
- плавлений сир – 200 г;
- вершкове масло – 150 г;
- сіль, спеції — за смаком
Спосіб приготування:
- Печінку помити, прибрати все зайве, нарізати, відварити у киплячій підсоленій воді.
- Овочі помити, нарізати, обсмажити, додавши спеції.
- Печінку з овочами перебити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
- Додаємо масло і ще раз перемішати.
- Прямокутний шматок фольги промазати олією, рівномірно викласти зверху печінкову масу.
- Зверху викласти натертий сир, відступивши від країв по парі сантиметрів.
- Обережно щільно скрутити рулет за допомогою фольги та відправити у холод на пару годин, після чого можна нарізати на шматочки.
А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати намазку з тунцем за рецептом "Телеграфа". Результат вас вразить: навіть зі святкового столу така намазка розлетиться першою.