Цей рецепт завжди буде в закладках, а намазка — в холодильнику

Читать на русском
Автор
70087
Таку страву близькі проситимуть знову і знову
Таку страву близькі проситимуть знову і знову. Фото prostoway

Швидше за рецепт ви не знайдете

Тунець дуже корисна для організму і смачна риба, яка зберігає свої властивості навіть після консервування. І якщо ви вже готували з ним незвичайний салат, пропонуємо ще одну страву.

Разом із "Главредом" ми приготуємо смачну, легку та ситну намазку. Цей лінивий рецепт вам сподобається, адже для приготування намазки точно не доведеться довго стояти на кухні. Результат вас вразить: навіть зі святкового столу така намазка розлетиться першою.

Як приготувати намазку з тунця

Інгредієнти:

  • багет або тостовий хліб;
  • консервований тунець — 1 банка;
  • яйця — 2 шт.;
  • огірки свіжі — 2 шт.;
  • крем-сир — 1 ст. л.;
  • сіль — на свій смак;
  • цибуля — 2 пера.

Спосіб приготування:

  1. Тостовий хліб чи багет нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо їх на сухій сковороді до золотистого стану.
  2. Яйця відварюємо круто, остуджуємо та розрізаємо на 2 частини. Розминаємо їх у глибокій тарілці вилкою.
  3. З тунця зливаємо воду, додаємо до яєць.
  4. Огірки миємо, ріжемо дрібними кубиками та відправляємо до яєць з тунцем. Все солимо, додаємо крем-сир і ретельно все перемішуємо.
  5. Кожну грінку змащуємо готовою намазкою, посипаємо дрібно нарізаною цибулею та подаємо до столу.

Рекомендуємо також приготувати домашній паштет із курячої печінки за рецептом "Телеграфа". Для такої намазки вам хліб точно не знадобиться.