Ви не повірите, що паштет може бути таким смачним: просто додайте один незвичайний продукт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11567
Печінка за цим рецептом полюблять навіть ті, кому вона раніше не подобалася
Куряча печінка не тільки дешевша за м’ясо, але ще й дуже корисна. Її можна готувати й подавати як самостійну страву, а можна додавати до різноманітних салатів.
Сьогодні разом із food.oboz приготуємо неймовірний домашній печінковий паштет. Цю корисну і досить бюджетну закуску можна подавати з тостами чи бутербродами. Завдяки незвичайному продукту – меду – паштет вийде особливо пікантним. Спробуємо?
Як приготувати печінковий паштет
Інгредієнти:
- печінка куряча — 500 г;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- корінь селери — 75 г;
- масло вершкове — 200 г;
- мед — 1 ст. л.;
- сіль, чебрець сухий, перець чорний великого помелу — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Моркву та цибулю чистимо, нарізаємо великими кубиками.
- У сотейнику обсмажуємо моркву, туди ж додаємо цибулю і смажимо протягом кількох хвилин.
- Корінь селери та часник подрібнюємо, додаємо до овочів і томимо ще протягом 7 хвилин.
- Печінку чистимо, миємо, нарізаємо і додаємо в сотейник. Туди ж відправляємо спеції та смажимо до готовності.
- Коли печінка з овочами охолоне, збиваємо її у блендері до однорідного стану. Додаємо вершкове масло, збиваємо. Туди ж відправляємо мед і знову збиваємо.
Рекомендуємо приготувати печінку з огірками за рецептом "Телеграфа". У вас вийде незвичайна страва.