Ви не повірите, що паштет може бути таким смачним: просто додайте один незвичайний продукт

Читать на русском
Автор
11567
Корисна та бюджетна закуска
Корисна та бюджетна закуска. Фото pinterest.com

Печінка за цим рецептом полюблять навіть ті, кому вона раніше не подобалася

Куряча печінка не тільки дешевша за м’ясо, але ще й дуже корисна. Її можна готувати й подавати як самостійну страву, а можна додавати до різноманітних салатів.

Сьогодні разом із food.oboz приготуємо неймовірний домашній печінковий паштет. Цю корисну і досить бюджетну закуску можна подавати з тостами чи бутербродами. Завдяки незвичайному продукту – меду – паштет вийде особливо пікантним. Спробуємо?

Як приготувати печінковий паштет

Інгредієнти:

  • печінка куряча — 500 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • корінь селери — 75 г;
  • масло вершкове — 200 г;
  • мед — 1 ст. л.;
  • сіль, чебрець сухий, перець чорний великого помелу — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та цибулю чистимо, нарізаємо великими кубиками.
  2. У сотейнику обсмажуємо моркву, туди ж додаємо цибулю і смажимо протягом кількох хвилин.
  3. Корінь селери та часник подрібнюємо, додаємо до овочів і томимо ще протягом 7 хвилин.
  4. Печінку чистимо, миємо, нарізаємо і додаємо в сотейник. Туди ж відправляємо спеції та смажимо до готовності.
  5. Коли печінка з овочами охолоне, збиваємо її у блендері до однорідного стану. Додаємо вершкове масло, збиваємо. Туди ж відправляємо мед і знову збиваємо.

Рекомендуємо приготувати печінку з огірками за рецептом "Телеграфа". У вас вийде незвичайна страва.