Гості не повірять, що м’ясо не з ресторану: з цією бужениною ви забудете про магазинні ковбаси
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13964
Обов’язково збережіть собі рецепт на свята
Ми розповідали, як приготувати смачну буженину з курки. Тепер ділимось рецептом особливо соковитої та смачної свинини, яка ідеально пасуватиме святковому столу.
Це, без сумніву, найкраща заміна ковбасі. Ідеально і до бутербродів, і в святкову нарізку. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- М’ясо (корейка) – 1,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Часник – 4-5 зубчики
- Сіль – 15 г
- Орегано – 2 ч.л.
- Лавровий лист перемелений – 1 шт
- Червоний перець -1 ч.л
- Чорний перець
- Соняшникова олія – 60-80 мл.
Спосіб приготування:
- Беремо свинячу корейку, робимо на шматку неглибокі надрізи. Проколюємо вглиб у кількох місцях.
- В мисочці змішуємо орегано, мелений лавровий лист, гострий червоний перець, чорний перець, сіль та тертий часник. Вливаємо в спеції трохи олії, перемішуємо. Цією масою ретельно натираємо шматок м’яса з усіх боків і залишаємо на годину.
- Після маринування робимо проколи по всій довжині ножа. Шпигуємо м’ясо смужками моркви та пластинами часнику. Загортаємо м’ясо щільно спочатку у пергамент, а потім — у фольгу.
- Перекладаємо згорток на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на півтори години. Потім розгортаємо пергамент і фольгу, зливаємо сік (це ідеальна основа для соусу) і повертаємо в духовку ще на 10-15 хвилин до рум’яності.
Після духовки м’ясо необхідно повністю остудити. Лише після цього можна нарізати і подавати. Також ми розповідали, як готувати красивий рулет з індички.