Навіщо в телефоні "режим польоту": корисні функції, про які мало хто знає

Читать на русском
Автор
499000
Про ці переваги "режиму польоту" мало хто знає
Про ці переваги "режиму польоту" мало хто знає. Фото Freepik

Не всі знають про приховані переваги цього режиму

Всі сучасні телефони мають функцію "режим польоту" (також може називатися "в літаку"), але не всі знають про її переваги і як можна використовувати її з користю. Ми вже розповідали, як прискорити роботу телефону, а сьогодні ділимося, як користуватися "режимом польоту".

Мало хто знає, що функцію "режим польоту" можна використовувати не лише у літаку, пише unian.net. Вона може допомогти при зарядженні телефону, а також в перезавантаженні зв’язку та інтернету.

Корисні функції "режиму польоту"

Економія заряду та прискорення зарядки

Якщо у вас сідає телефон і ви не хочете, щоб він вимкнувся, увімкніть "режим польоту". Ця опція відключить усі з’єднання з мережею та зупинить роботу фонових програм, а отже телефон перестане так швидко розряджатися. А при зарядці телефону "режим польоту" прискорить процес.

Швидке перезавантаження зв’язку та мережі

Якщо виникли проблеми з мобільним зв’язком або підключенням до Wi-Fi, зазвичай рекомендують перезавантажити телефон. Однак, щоб цього не робити і перезавантажити телефон швидко, увімкніть, а потім вимкніть "режим польоту". Тоді ваш пристрій ніби перезавантажиться і заново спробує підключитися до мережі.

Відключення всіх сповіщень та реклами

"Режим польоту" ще можна назвати "режимом спокою", тому що при його активації відключаються практично всі зв’язки телефону з інтернетом. А це означає, що ви не отримуватимете жодних сповіщень та дзвінків. Це дуже корисна опція, якщо потрібно, щоб вас ніхто не турбував.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо телефон не підключається до Wi-Fi. Дізнайтеся сім важливих кроків для вирішення проблеми з бездротовим інтернетом.