Буде літати: ці три правила допоможуть прискорити роботу телефону

Читать на русском
Автор
24184
Пам’ятайте про ці три правила
Пам’ятайте про ці три правила. Фото Freepik

Прості правила допоможуть прискорити роботу смартфона

Смартфони вже давно стали незамінною частиною нашого життя. І коли пристрій починає виходити з ладу або працювати повільно, ми нервуємо і переживаємо. Однак є вихід, як прискорити роботу телефону. Ми вже розповідали, навіщо вимикати WI-FI на телефоні перед сном, а сьогодні ділимося правилами, як зробити гаджет більш ефективним та продуктивним.

Очищення кеш-пам’яті

Коли пам’ять телефону перевантажена кеш-файлами, робота та ефективність телефону може сповільнюватись та давати збої. Не забувайте регулярно очищати залишкові файли і пристрій стане продуктивнішим.

Фонові програми

Робота фонових програм триває навіть у той час, коли ви не використовуєте телефон. Ці програми перевантажують пам’ять та садять батарею телефону. Використовуйте опцію керування фоновими програмами, щоб налагодити їхню роботу та зробити телефон більш ефективним.

Налаштування екрана

На швидкість роботи телефону впливає все, у тому числі й налаштування дисплея – яскравість, режим роботи та навіть шпалери або тема на робочому столі. Експерти радять використовувати темні теми і відмовитися від "живих шпалер", адже вони можуть уповільнювати роботу гаджета і садять батарею.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо телефон не підключається до Wi-Fi. Дізнайтеся сім важливих кроків для вирішення проблеми з бездротовим інтернетом.