Вершкові та соковиті: рецепт курячих котлет, які підкорять з першого "кусь"

Читать на русском
Автор
Ці котлети вразять своєю ніжністю  (зображення створено за допомогою ШІ)
Ці котлети вразять своєю ніжністю (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Якщо ви хочете приготувати щось смачне та просте — пропонуємо рецепт вершкових курячих котлет.

Кожна господиня прагне готувати не лише смачні, а й корисні страви для своїх близьких. Курячі котлети – це класика домашньої кухні, яка завжди користується популярністю. також, пропонуємо рецепт котлет з нутом.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом неймовірно ніжних і соковитих курячих котлет, які просто тануть у роті. Ці котлети з курячого фаршу стануть справжньою окрасою вашого столу.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 білок яйця
  • 2 ст. л. вершків
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 1/2 пучка зелені петрушки
  • Панірувальні сухарі

Приготування:

  1. Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
  2. Додати цибулю до фаршу, розбити туди ж білок яйця, влити вершки, посолити, поперчити та добре перемішати.
  3. Зелень петрушки дрібно нарізати та додати до фаршу.
  4. З фаршу сформувати котлети.
  5. Обваляти котлети в панірувальних сухарях.
  6. Викласти котлети на деко, застелене пергаментним папером.
  7. Випікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин.

Також ми розповідали, які поширені поради щодо приготування шашлику є шкідливими. Також, пропонуємо простий рецепт пасти з шинкою та цукіні.