Жалкуватимете, що не готували раніше: легендарне печиво з тріщинками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9270
Красива та ефектна випічка
Ароматне шоколадне печиво відмінно поєднується з молоком або ранковою кавою. Також його можна брати із собою на перекус.
І якщо ви вже приготували таке печиво без шоколаду нашвидкуруч, то сьогодні пропонуємо спекти печиво з тріщинами, рецептом якого поділилися на порталі "Пляшка".
Як приготувати печиво з тріщинками
Інгредієнти:
- борошно — 150 г;
- какао-порошок — 60 г;
- розпушувач — 5 г;
- сіль — щіпка;
- масло вершкове — 60 г;
- цукрова пудра — 100-150 г;
- яйця — 2 шт.;
- ванільний цукор — 5 г;
- цукрова пудра для посипання – 100 г;
Спосіб приготування:
- У миску просіяти борошно, розпушувач, какао, сіль, ванільний цукор.
- В іншій мисці збити розм’якшене вершкове масло, цукрову пудру, по одному додати яйця, збиваючи масу.
- З’єднати сухі інгредієнти з яєчно-масляною масою. Замісити липке тісто.
- Накрити миску з тістом плівкою, поставити в холодильник на 1 годину.
- Сформувати з тіста кульки приблизно по 20 г, обваляти їх у цукровій пудрі, викласти на застелений пергаментом лист.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати лимонне печиво з тріщинками. Воно виходить ніжним та ароматним.