Кілька трюків — і деруни будуть ідеальними: хитрі лайфхаки для улюбленої страви

Читать на русском
Автор
7772
Як приготувати картопляники особливо смачно
Як приготувати картопляники особливо смачно. Фото prostoway

Найпростіші лайфхаки зроблять страву неймовірною

Ми розповідали, як особливо смачно приготувати печінку. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть вам смакувати найапетитнішими дерунами.

Картопляні оладки вважаються дуже простою стравою, з приготуванням якої просто не може виникнути складнощів. Однак є деякі деталі та трюки, які зроблять страву ще смачнішою. Розповідаємо про них разом з Pixelinform.

Якісна картопля

Підходяща картопля — запорука успіху страви. Намагайтеся обирати картоплю старого врожаю, вибираючи більш крохмалисті сорти. Завдяки цьому деруни вийдуть чудовими.

Лимонний сік

Це чудовий засіб, який не дасть тісту на деруни потемніти. Достатньо буде ввести лише одну ложку кислого соку. Це не вплине на смак готової страви, але допоможе зберегти колір.

Сметана

Цей продукт "вбиває двох зайців". По-перше, сметана робить смак дерунів приємнішим і одноріднішим. По-друге, якщо додати у тісто ложку сметани, вам буде набагато простіше працювати з цибулею.

Чи додавати яйця

Якщо у вашій картоплі і так достатньо крохмалю, то яйця можна взагалі не додавати. Деруни без яєць вийдуть смачнішими та якіснішими.

Ці прості поради допоможуть вам отримати найапетитніші деруни. Також ми розповідали, як одним рухом нарізати крабові палички.