Не в молоці: бюджетний лайфхак для замочування печінки
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 12740
У чому замочити печінку, щоб було смачно
Ми розповідали, скільки додати цибулі у фарш, щоб котлети були досконалими. Тепер ділимось порадою щодо приготування печінки.
Цей продукт не лише смачний, а ще й корисний. Багато хто знає, як позбавити печінку нудотного присмаку та неприємного запаху — для цього достатньо просто вимочити продукт в молоці перед тим, як смажити чи запікати. Детально про це розповіли на Pixelinform.
Як правило, для цього використовується саме молоко, але багато хто через це відмовляється від приготування печінки — адже для цього потрібно в один момент перевести літр або й більше молока. На щастя, є й інший варіант – і він ідеально підходить для тих, хто не хоче витрачати молоко марно. Достатньо взяти воду та ще один бюджетний продукт.
Результат виходить нітрохи не гіршим, якщо занурити печінку у воду. Перед цим у літрі води слід розчинити столову ложку гірчичного порошку. Вода повинна бути кімнатної температури — це важливо.
Замочування триває 1-2 години. Після цього печінку потрібно обсушити паперовими серветками.
Оброблений таким чином продукт підходить як для смаження, так і для варіння або тушкування. Також ми розповідали, як зберігати яйця, щоб вони місяцями залишались свіжими.