На класичну "шубу" ніхто не подивиться: як подати нудний салат оригінально та втричі смачніше

Читать на русском
Автор
12567
Такі фаршировані яйця гості з’їдять за хвилину
Такі фаршировані яйця гості з’їдять за хвилину. Фото sensatsiya.com

Оригінальна і красива закуска до святкового столу

Ми ділились рецептом красивого і смачного салату "Білий принц". Тепер розповідаємо, як значно смачніше та оригінальніше подати на святковий стіл "Оселедець під шубою".

Рецептом смачних фаршированих яєць із буряком, плавленим сиром та оселедцем поділились на порталі "На ПЕНСІЇ". Вони просто готуються, а виходять значно смачнішими.

Інгредієнти

  • буряк варений – 2 шт;
  • яйця варені – 4 шт;
  • цибуля шалот – 2 шт;
  • філе оселедця – 1 шт;
  • сир плавлений – 2 шт;
  • майонез;
  • сіль і перець.

Спосіб приготування

  1. Натираємо на крупній тертці заздалегідь відварений буряк. Яйця теж відварюємо накруто. Коли вони охолонуть, чистимо їх від шкаралупи та відділяємо білок від жовтка.
  2. Плавлений сир кладемо на 10-15 хвилин в морозилку. Тоді натираємо його на тертку разом із яєчними жовтками.
  3. Цибулину чистимо. Нарізаємо її максимально дрібно. Додаємо в одну миску буряк, цибулю та жовтки з сиром.
  4. Салат солимо та перчимо. Заправляємо суміш майонезом і ретельно розмішуємо.
  5. Наповнюємо яєчні білки начинкою. Зверху кожної половинки з начинкою з салату викладаємо по шматочку оселедця і прикрашаємо закуску зеленню.

Виходить дуже красиво та смачно. Також ми ділились рецептом салату "Чоловічий каприз".